Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

OnePlus 8 Pro

Skrevet af / 13/10/2020 - 13:20
OnePlus 8 Pro

Den nye OnePlus-topmodel kommer med mulighed for at indstille skærmens opdateringsfrekvens til 120 Hz, hvilket giver en ekstremt flydende og hurtig brugeroplevelse. OnePlus 8 Pro klarer også at understøtte den høje QHD+ opløsning, når opdateringsfrekvensen er sat til 120 Hz.

Mobilen leverer et knivskarpt og højopløst skærmbillede med en nærmest fløjlsblød brugeroplevelse, som vi ikke har set magen til nogensinde. Dertil kommer en heftig lysstyrke på op til 1300 nit, hvilket i praksis betyder, at skærmen kan bruges problemfrit udendørs, selv om solen skinner fra en skyfri himmel.

Ud over den høje opdateringsfrekvens kommer OnePlus 8 Pro også med bevægelsesudjævningsteknologien MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation), som er designet til at få videoer til at se bedre ud ved at øge antallet af frames i billedet. Dermed optimeres videoindhold, som oprindelig er optaget med 24 fps eller 30 fps, så det kan afspilles med mindst 60 fps, og skærmens høje opdateringsfrekvens dermed udnyttes bedre.

Summa summarum: OnePlus 8 Pro har den bedste skærm, vi nogensinde har set på en smartphone.

Konklusion

OnePlus 8 Pro er den bedste smartphone, man kan købe for penge i skrivende stund. Den er selvfølgelig ikke helt perfekt. Et par andre smartphones på markedet har kameraer, der er en smule bedre på visse punkter.

Men med den bedste skærm, vi nogensinde har set på en smartphone, samt en ydelse, som slår alle andre på markedet med flere længder, fik OnePlus 8 Pro os til at spærre øjnene op. Og nu, hvor der endelig er styr på detaljer som trådløs opladning og vandtæthed, er det svært at komme på en grund til at anbefale nogen anden smartphone lige nu end OnePlus 8 Pro, hvis man er ude efter det bedste af det bedste.

Vi siger ikke, at det ikke kan gøres bedre. Vi siger bare, at der ikke er nogen producenter, som har gjort det bedre end OnePlus indtil videre, og OnePlus 8 Pro er de kommende måneder den nye standard, de andre skal slå. (PGO)

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.
Nyhed

Elgigantens medarbejdere på efteruddannelse

På Elgiganten Campus introduceres kædens medarbejdere til den nyeste elektronik, så kunderne kan få den bedst mulige service.
Læs mere
Scroll to Top