Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Apple iPhone SE

Skrevet af / 13/10/2020 - 13:20
Apple iPhone SE

Apples iPhones er særdeles populære på det danske marked. Cirka halvdelen af mobilbrugerne går rundt med en iPhone i lommen, mens den anden halvdel bruger Android-mobiler, primært fra producenter som Samsung og Huawei. Men blandt de Android-baserede smartphones er der mange billige modeller, mens de fleste iPhones som bekendt koster spidsen af en jetjager.

Med andre ord kan Apple måske få en endnu større markedsandel med en “billig” iPhone, som kan lokke nogle af de brugere, der mest af alt har valgt at købe en billig Android-mobil for at spare penge, til at skifte til Apple.

Og det er netop pointen med iPhone SE. Her er der tale om en vaskeægte og spritny iPhone, som i den billigste version kun koster 3.699 kroner.

Konklusion

Med iPhone SE får man en mobil med et ydre fra 2017, men med indmad fra 2020. Vel at mærke i en prisklasse, hvor mange af konkurrenterne kun kan tilbyde middelmådige produkter.

Set i det lys er iPhone SE ikke til at slå, og der er ingen tvivl om, at Apple her har lanceret et produkt, som vil kunne lokke mange brugere ind i folden, der egentlig gerne vil have en iPhone, men ikke har lyst til at betale de høje priser for produkter som iPhone 11 og iPhone 11 Pro.

Selvfølgelig er man nødt til at indgå kompromiser, hvis ikke hele børneopsparingen skal gå til en smartphone. Spørgsmålet er bare, om Apple har fundet den rigtige balance. Der er ingen tvivl om, at det er et klogt træk at udstyre iPhone SE med markedets kraftigste mobilprocessor. Det gør nemlig mobilen langtidsholdbar og giver samtidig en rigtig god brugeroplevelse her og nu.

I den sammenhæng er det ikke så vigtigt, om kameraet har et, to eller tre objektiver. Til de flestes behov er kameraet i iPhone SE mere end godt nok. (PGO)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top