Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

Vi kårer

Sennheiser Momentum True Wireless 3

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fantastiske på alle måder.

Skrevet af / 01/11/2022 - 12:00
Sennheiser Momentum True Wireless 3

Momentum True Wireless 3 har øredutter i fire forskellige størrelser, og for første gang har propperne tilpasningsringe med små vinger, der stikker ind under det ydre øres anti-helix. Det var med medium øredutter og ringene med de største vinger, at hørepropperne sad lige i øret. 

Støjreduktionen 

Støjreduktionen gør sit arbejde i basregisteret, mens mere højfrekvente lyde, såsom klapren fra et computertastatur, slippes igennem. Ude i det fri fjerner den generende lyde fra anlægsarbejde og forbipasserende biler, mens fuglekvidder høres ganske godt. Det er faktisk ikke den dummeste form for støjreduktion, 

Sennheiser Momentum True Wireless 3 er de bedste til prisen

De helt trådløse Sennheiser Momentum True Wireless 3 er fabelagtige. De er faldet mere end 10 procent i pris siden forgængerne, og er stadig de samme fantastiske hørepropper. Forbedret på flere områder med bl.a. trådløs opladning og aptX Adaptive-codec. Men det, der virkelig sætter prikken over i’et, er tilpasningsmulighederne for pasformen. Nye fæsteringe inde i øret gør, at de sidder bedre end nogensinde, så nu kan man trygt tage dem med på løbeturene. 

Der er stadig den samme usle equalizer; kun bas, mellemtone og diskant kan justeres. Men det gør ikke så meget, når lyden er så god som udgangspunkt. Multipunktforbindelse mangler også, men skidt-pyt. 

Spekulerer du på, hvad der er de bedste trådløse hørepropper til under 2.000 kroner, så er True Wireless 3 vores klare anbefaling. 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top