Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Skrevet af / 29/10/2020 - 12:00
Sennheiser Momentum True Wireless 2

Der er ikke mange trådløse hørepropper på markedet, der når op på siden af Sennheiser Momentum True Wireless, når det gælder lydkvalitet. Måske ingen, for hvis jeg udelukkende skulle købe et par hørepropper efter lydkvaliteten på musik, så ville jeg uden at blinke vælge dem.

Der er dog et par ankepunkter.

At propperne mangler aktiv støjreduktion, er ikke så vigtigt for mig, selv om både Sony med WF-1000XM3 og Apple med deres AirPods Pro har vist, at det er rart at have.

Den vigtigste grund til ikke at købe Momentum True Wireless er batterilevetiden. Den er opgivet til fire timer i selve propperne, men jeg synes, de konstant løber tør for strøm, meget oftere end andre hørepropper med samme opgivne varighed. Og de ekstra otte timer i etuiet er en anden ting. Lad etuiet ligge i skuffen i et par dage, og batteriet har tabt sig en del.

Det er derfor meget velkomment, at Sennheiser har øget batterikapaciteten til syv timer i selve propperne og yderligere 21 timer i etuiet. I alt 28 timers spilletid mere end fordobler den samlede kapacitet i forhold til forgængeren.

Trods den reducerede størrelse har Sennheiser altså fået plads til aktiv støjreduktion, hvilket kræver flere mikrofoner end før. Det gavner også talekvaliteten, når man befinder sig i støjende omgivelser, f.eks. på en café.

Konklusion

Sennheiser Momentum True Wireless 2 er præcis lige så gode som forgængeren både lydmæssigt, og når vi taler pasform. Begge dele er fremragende, og vi forstår fuldt ud, at de ikke villet ændre på en vinderopskrift.

Hvis du har 1’eren i forvejen, skal du kun opgradere, hvis den kortere batterilevetid er et problem. For alle andre er det værd at bruge de ekstra hundredlapper på True Wireless 2 i stedet for at købe 1’eren på tilbud.

Det her er vores nye reference, som konkurrenterne fremover skal slå! (GN)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top