Vi kårer: Jabra Elite Active 75t

Er du helt svedig?

Annonce
Annonce
forfatter

Jabra Elite Active 75t er behandlet med en speciel gummioverflade, der sammen med en tæt pasform holder dem i ørerne under løb og træning.

Propperne kommer desuden med tre forskellige EarGels, som man kan tilpasse til hvert øre. Dermed bliver hørepropperne så tætsluttende, at de lukker al udefrakommende støj ude.

Tidligere havde Jabra Elite 75t ikke indbygget aktiv støjreduktion, men via en gratis opdatering baseret på en videreudvikling af proppernes indbyggede lydprocessor fra Qualcomm har både eksisterende og kommende produkter fået tilføjet ANC ved både tale og musiklytning. Et næsten perfekt produkt er altså blevet endnu bedre.

Den medfølgende app byder på en equalizer-funktion, som lader dig justere lyden, så det samlede lydbillede bliver stærkt og harmonisk med masser af bas, kraftig mellemtone og godt med luft i toppen. Med de rette lydindstillinger kan Jabra Elite Active 75t faktisk blive så bastunge, at det føles som at gå rundt med en subwoofer i ørerne.

Også talekvaliteten er til UG med kryds og slange. Og det gælder både for én selv og samtalepartneren.

Annonce

En lille udfordring er betjeningen af propperne. Man kan selvfølgelig bruge den selvforklarende app, men alle funktioner lader sig også betjene via to knapper på henholdsvis venstre og højre prop.

Konklusion

Lydkvaliteten er fremragende, og med IP57-certificering, der gør propperne helt og aldeles vandtætte, samt den næsten perfekte pasform er Jabra Elite Active 75t også mere end velegnede til deres egentlige formål, nemlig at høre musik eller at samtale under fitness og træning. (PGO)