Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 09Deltag

Vi kårer

Apple MacBook Air 15″ M2

MacBook Air 15" er perfekt for alle, der har brug for en Mac med flere kræfter og større skærm.

Skrevet af / 03/11/2023 - 11:09
Apple MacBook Air 15″ M2

Det er en let og handy maskine, selv om den er større end 13-tommeren. Man mærker det mest på vægten og bredden – den er 250 gram tungere og fire centimeter bredere. Så hvis man kun lige har plads til 13-tommeren, kan det knibe med at få plads til 15-tommeren. Tastaturet med fingeraftrykslæser er det samme bagbelyste tastatur, vi allerede kender. 

Men med den nye M2-processor er ydelsen betydeligt bedre end fra nogen Intel-baseret Air-model, og i vores tests viser den sig også at være hurtigere end sidste generation Apple Silicon med M1-processoren. 

På testbænken

Ydelsen er selvfølgelig sammenlignelig med den samme M2-processor i 13-tommer-versionen. En runde i Geekbench 5 giver en sammenfaldende score med små afvigelser i 15-tommerens favør. Samme test viser, at den scorer bedre end sidste generation MacBook Air med M1-processoren. Især i multi core-testen, som viser, hvor krævende opgaver maskinen løser, når den kører med alle kerner. 

Konklusion

En MacBook Air 15 M2 er den perfekte bærbare Mac til mange, der har brug for en stor skærm og høj ydelse til en bred vifte af opgaver, men som ikke ønsker at betale det ekstra for en pro-model fra Apple. Den ekstra skærmflade giver bedre plads til flere vinduer og opgaver. Der er plads til to dokumenter ved siden af hinanden, mere plads til fotos i Lightroom, og ydelsen rækker nemt til at klare krævende beregninger i en kompleks skoleopgave. Eller til at klippe 4K-videoer sammen uden irriterende afbrydelser eller pauser. Der er intet at bekymre sig om. 

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Danmark får sin egen brancheforening

Dansk-svensk samarbejde om forbrugerelektronik.
Læs mere
Scroll to Top