Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Trådløse sportspropper fra JVC

Vandafvisende og trådløse ørepropper til vinterens træning.

Skrevet af / 03/12/2015 - 10:00
Trådløse sportspropper fra JVC

JVC lover, at HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth er “skabt til at knaldhård træning i timevis og under alle forhold.” Så her kan man bare svede væk! Ørepropperne lever op til IPX4-standarden, hvilket betyder, at de både modstår sved, regn og støv, og kan vaskes under vandhanen efter brug.

Vi taler med andre ord om propper til hardcore sport og motion, og de skulle også have “optimal pasform og komfort takket være den fleksible og innovative gummikrog, som griber fat inde i øret.” Gummikrogen skal sikre, at hovedtelefonerne altid blive siddende i øret, selv under kraftig fysisk aktivitet.

Da de er lavet i ultralette materialer, vejer sættet kun 15 gram. Lyden er angiveligt “i særklasse”, og med en pris på omkring 900 kroner bestemt ikke legetøj. Støj holdes effektivt ude, imens lavere frekvenser, f. eks. en bil der nærmer sig, stadig kan høres. Hovedtelefonerne har op til 4,5 timers brug, før batteriet skal oplades med det medfølgende USB-kabel. Den proces tager tager 2,5 timer.

Fire farver er tilgængelige. Foto: JVC
Fire farver er tilgængelige. Foto: JVC

Mikrofon til samtaler
JVC HA-EBT5 In-Ear Sport Bluetooth kan nemt tilsluttes en smartphone eller tablet. 3 knapper på ledningen starter, stopper og skifter spor og en indbygget mikrofon kan bruges til telefonopkald. Fire forskellige farver er tilgængelige, og ørepropper i tre forskellige størrelser er inkluderet.

Prisen er ca. 900 kroner.

jvc.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Latterligt billigt fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarver

Topliste: Hørepropper og hovedtelefoner til påskeferien

Forbedret hørelse med AirPods Pro

Held og lykke med at købe disse

De bedste hørepropper får en afløser

Skullcandy: GROM-lyd til børneører

Endnu bedre Accentum fra Sennheiser

Forstærkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic fejrer 100 år med specialudgave

Bruger solen som kraftværk

Støjreducerende hørepropper fra OnePlus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top