Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Vi kårer

OnePlus 8 Pro

Skrevet af / 13/10/2020 - 13:20
OnePlus 8 Pro

Den nye OnePlus-topmodel kommer med mulighed for at indstille skærmens opdateringsfrekvens til 120 Hz, hvilket giver en ekstremt flydende og hurtig brugeroplevelse. OnePlus 8 Pro klarer også at understøtte den høje QHD+ opløsning, når opdateringsfrekvensen er sat til 120 Hz.

Mobilen leverer et knivskarpt og højopløst skærmbillede med en nærmest fløjlsblød brugeroplevelse, som vi ikke har set magen til nogensinde. Dertil kommer en heftig lysstyrke på op til 1300 nit, hvilket i praksis betyder, at skærmen kan bruges problemfrit udendørs, selv om solen skinner fra en skyfri himmel.

Ud over den høje opdateringsfrekvens kommer OnePlus 8 Pro også med bevægelsesudjævningsteknologien MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation), som er designet til at få videoer til at se bedre ud ved at øge antallet af frames i billedet. Dermed optimeres videoindhold, som oprindelig er optaget med 24 fps eller 30 fps, så det kan afspilles med mindst 60 fps, og skærmens høje opdateringsfrekvens dermed udnyttes bedre.

Summa summarum: OnePlus 8 Pro har den bedste skærm, vi nogensinde har set på en smartphone.

Konklusion

OnePlus 8 Pro er den bedste smartphone, man kan købe for penge i skrivende stund. Den er selvfølgelig ikke helt perfekt. Et par andre smartphones på markedet har kameraer, der er en smule bedre på visse punkter.

Men med den bedste skærm, vi nogensinde har set på en smartphone, samt en ydelse, som slår alle andre på markedet med flere længder, fik OnePlus 8 Pro os til at spærre øjnene op. Og nu, hvor der endelig er styr på detaljer som trådløs opladning og vandtæthed, er det svært at komme på en grund til at anbefale nogen anden smartphone lige nu end OnePlus 8 Pro, hvis man er ude efter det bedste af det bedste.

Vi siger ikke, at det ikke kan gøres bedre. Vi siger bare, at der ikke er nogen producenter, som har gjort det bedre end OnePlus indtil videre, og OnePlus 8 Pro er de kommende måneder den nye standard, de andre skal slå. (PGO)

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Nyhed

Bliv en del af en eksklusiv L&B-gruppe!

Hjælp os med at blive bedre og mere relevante - og vind flotte præmier!
Læs mere
Lyd & Billede
Scroll to Top