Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Windows 10 allerede på 75 millioner computere

Forbrugerne tager Microsofts nye operativsystem til sig med kyshånd.

Skrevet af / 26/08/2015 - 22:16
Windows 10 allerede på 75 millioner computere

Siden den endelige version af Windows 10 blev tilgængelig for mindre end en måned siden, er operativsystemet allerede blevet downloadet til 75 millioner computere. Det afslørede Microsoft-underdirektør med ansvar for Windows og Devices, Yusuf Mehdi, på sin Twitter-profil.

Skærmbillede 2015-08-26 kl. 22.13.10

Og allerede nu, afslørede Mehdi, downloader den gennemsnitlige Windows 10-bruger seks gange så mange apps fra Windows Store som tilfældet var for Windows 8.

Læs også: Windows 10 nu også til miniaturecomputere

Bruger man allerede Windows 7, 8 eller 8.1, er opgraderingen til Windows 10 gratis, mens der hersker usikkerhed omkring, hvorvidt man for tid og evighed kan regne med gratis opdateringer til systemet, eller om det kommer til at koste penge.

Se om din mobil får Windows 10

Microsoft har tidligere uddtalt, at Windows 10 bliver firmaets sidste operativsystem. Der kommer ikke noget Windows 11. I stedet vil nye funktioner komme til via opdateringer, hvorfor det ikke er helt uvæsentligt om disse forbliver gratis.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top