Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Samsungs Ultra HD tv kan bestilles nu

Det buede HU8505 med 4K Ultra HD-opløsning kan nu forudbestilles hos Komplett. Vælg mellem 55, 65 og 78 tommer.

Skrevet af / 27/03/2014 - 09:49
Samsungs Ultra HD tv kan bestilles nu

Om kort tid lanceres Samsungs kurvede LCD-fjernsyn med 4K Ultra HD-opløsning. Komplett.dk har allerede nu åbnet for forbestilling af ”næste generation tv”.

Samsung 4K Curved SmartTV vil løfte tv-kigning op til et helt nyt niveau“, siger Anton Hagberg, kommerciel direktør i Komplett.

Læs også: Alt om Samsungs tv-modeller i 2014

Modellerne har fire gange så stor opløsning som normal HD, og der loves “utrolig skarpe og detaljerede billeder”. Det var også det indtryk, som vi fik af Samsungs mange tv-nyheder, da de blev lanceret på CES i Las Vegas tidligere i år.

Den kurvede form giver en dybere og mere omsluttende oplevelse uanset hvilke programmer man ser, og giver seeren en følelse af at være med i handlingen, ” hedder det i en pressemeddelelse fra Komplett. Vores oplevelse med LG’s krumme 55-tommers OLED-TV 55EA980W var dog, at buet glas var mere et design-statement end noget, der havde en særlig funktionel værdi, hvad billedkvalitet angår. Også selv om øjnene angiveligt får en mere ensartet afstand til skærmoverfladen. Men at det ser lækkert ud, kan der ikke herske nogen tvivl om! Og med de større udgaver på 65″ og 78″ kan det sagtens have en større relevans.

Samsung er først på markedet med buede LCD-tv. Det er nemlig meget sværere at bøje et LCD-panel end et OLED-panel, da LCD ikke er fleksibelt på samme måde. De er til gengæld langt lettere at betale end OLED.

De tre nye buede tv har alle kant-LED. 55-tommeren UE55HU8505 koster 23.995 kroner, 65-tommeren UE65HU8505 koster 34.995 kr. Og den største UE78HU8505 efterlader et 54.995 kroner stort hul i budgettet. Alle tre kan firudbestilles allerede nu.

Komplett.dk

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top