annonce
annonce
annonce

Nyheder

Nvidia sænker prisen på Shield TV

Imens Apple TV 4k er lige rundt om hjørnet, sænker Nvidia prisen på deres populære streamer.

annonce

Fra i dag kan du forudbestille en ny udgave af Nvidias populære Shield TV. Der er tale om 16GB-versionen, som vi allerde har anmeldt og var meget begejstrede for her på stedet.

Der er dog en væsentlig forskel på den gamle og nye udgave af streameren. Hvor begge udgaver har en medfølgende fjernbetjening, har controlleren måttet lade livet i den nye. Dette for at sænke prisen. Som Nvidia påpeger, er Shield TV yderst kompetent ud i 4K HDR indhold, kan udvide hukommelsen, har et åbent økosystem med appps og spil og kan sågar styres via stemmen.

Tag dén Apple!

Den lavere pris skal ses som et forsøg på at nå de kunder, der er på udkig efter en medieafspiller til streaming, og er perfekt til de der allerede er inde i Androids økosystem.

Du kan streame film, tv shows og music fra Google Play, ligesom du har adgang til Amazon Video, Netflix, Plex, Kodi og meget mere.

SHIELD TV 16GB Remote only

(Foto: Nvidia)

Nvidia vil fortsat sælge Nvidia Shield TV Pro, som inkluderer remote, controller og 500GB indbygget harddisk.

Den nye Nvidia Shield TV kan købes fra 18. Oktober og kommer til at koste SEK 1,999/ NOK 1,899/ DKK 1,499/ €199.

Du kan bestille via følgende links:

Denmark: https://www.nvidia.com/da-dk/shield/shield-tv/#buynow

Norway: https://www.nvidia.com/nb-no/shield/shield-tv/#buynow

Sweden: https://www.nvidia.com/sv-se/shield/shield-tv/#buynow

Finland: https://www.nvidia.com/fi-fi/shield/shield-tv/#buynow

 

annonce
annonce
annonce
annonce
Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt. .