Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

HP-produkter får lyd fra Bang & Olufsen

Både bærbare og stationære computere samt tablets fra HP får i fremtiden lyd fra danske B&O.

Skrevet af / 24/03/2015 - 19:40
HP-produkter får lyd fra Bang & Olufsen

Hver eneste bærbare og stationære computer og hver eneste tablet fra HP vil fremover blive indstillet individuelt, så lyden bliver så præcis som muligt. Samtidig vil alle HP-enheder, der mærkes med B&O- eller B&O Play-logo, blive konstrueret således, at al elektronik, der har med lyden at gøre, isoleres i en slags “lyd-ø” fra resten af elektronikken.

Også på software-siden sker der ting og sager. Således vil alle HP-enheder i fremtiden komme med et særligt kontrolpanel, så brugerne kan indstille lyden, som de ønsker.

Det hele er resultatet af et nyt samarbejde mellem den amerikanske pc-producent Hewlett-Packard og danske Bang & Olufsen. I en pressemeddelelse om samarbejdet står der bl.a.:

“Lyd spiller en vigtig rolle for den oplevelse, som kunderne får fra deres pc’er, tablets og tilbehør, uanset om det handler om at se en film, lytte til musik eller skype med venner og familie,” siger Ron Coughlin, Senior Vice President, Personal Systems, HP. “Med deres passion og ekspertise er vi begejstrede for at arbejde sammen med Bang & Olufsen om at skabe ekstraordinære lydoplevelser for kunderne.”

“Bang & Olufsen og B&O PLAY har en lang tradition for at levere gode musik- og lydoplevelser til folk, uanset hvor de ønsker at nyde deres medier,” siger Tue Mantoni, CEO, Bang & Olufsen. “Vi er glade for at samarbejde med HP om at kunne tilbyde vores ikoniske lyd i HP’s pc’er.”

De første HP-enheder med lyd fra Bang & Olufsen og B&O PLAY, herunder produkter i HP’s Spectre og Envy-serier, vil komme på markedet her i foråret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top