Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Her er Batmans nye øse

Den kappeklædte hævner bliver kørende med stil, når han tager kampen op med Superman. Grum, sort stil.

Skrevet af / 12/09/2014 - 10:00
Her er Batmans nye øse

Her på redaktionen er vi alle gadgetfreaks – endda så meget, at vi kan leve af det. Men vi er dog for intet at regne i sammenligning med gadgetoverfreaken Batman, der takket være sit dagjob som multimilliarden Bruce Wayne råder over næsten ubegrænsede midler.

Original_Batmobile
Den oprindelige Batmobil fra 1941.

Den kappeklædte forbrydermaltraktør har gennem sin mangeårige karriere i hænderne på tegneserietegnere og filminstruktører stille og roligt optrappet arsenalet af smarte dimser og grupopvækkende gadgets. Det gælder også hans køretøj, batmobilen, der fra begyndelsen i 1941, hvor den ikke engang var sort, men som gennem årene er blevet stadig mere truende og pansret, efterhånden som skurkene er har øget kaliberen på deres våben.

the_tumbler
“The Tumbler” fra Chris Nolans “Dark Knight”-film. Det grummeste Bat-køretøj. Indtil nu!

Vi var nogle, der havde troet, at den terrængående tumbler i Chris Nolans tre Batman-film var det endemålet for dét våbenkapløb. Men nej! Når  Zack Snyder overtager iscenesættelsen af flagermusemanden, øges våbenkapløbet yderligere. Der har gennem nogle dage cirkuleret manipulerede billeder på nettet, som angiveligt skulle vise den nye Batmobil. Men nu har Zack Snyder taget til genmæle.

Billedet øverst på siden er det første officielle billede fra den kommende “Batman vs. Superman: Dawn of Justice”. Stik mod al sandsynlighed er det lykkedes at gøre køretøjet endnu mere kantet og truende end Tumbleren. Den nye Batmobil ser på en gang maskinel og organisk ud. Og ganske velbevæbnet.

Vi tror, at det blå-røde superduksedreng kommer til at få bøllebank!

Batmobile_01_1500
Den nok mest kendte inkarnation af Batmobilen stammer fra 1960’er-tv-serien. Der var tale om en ombygget Lincon Futura-konceptbil.
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top