Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Black Friday i Elgiganten

Det amerikanske shopping-fænomen Black Friday vender tilbage i Elgiganten d. 28. november med tilbudspriser både online og i butikkerne.

Skrevet af / 26/11/2014 - 17:36
Black Friday i Elgiganten

Når kalenderbladet vendes til den 28. november blænder Elgiganten op for den store tilbudsdag ”Black Friday”. Traditionen kommer oprindeligt fra USA, hvor Black Friday altid bliver afholdt dagen efter Thanksgiving. Dagen har traditionelt set markeret begyndelsen på julehandlen, og er kendetegnet ved, at detailhandlen tilbyder en række varer, ofte begrænset i antal eller tidsrum.

”Vi er kendte for mærkevarer til lave priser, så selvfølgelig skal vi holde Black Friday i Elgiganten, hvor vi presser priserne endnu længere ned og giver danskerne en god start på julehandlen,” siger adm. direktør Peder Stedal.

Både online og i de fysiske varehuse
Som noget nyt er der både Black Friday i Elgigantens 29 varehuse og i netbutikken på elgiganten.dk.

”Vi holdt Black Friday sidste år på vores hjemmeside, og det var en kæmpe succes, der slog adskillige rekorder, så vi har besluttet at udvide det i år, så vi også kommer til at have særlige Black Friday-tilbud i vores 29 varehuse landet over,” siger Peder Stedal.

Der vil være forskellige tilbud henholdsvis online og i butikkerne. Der er både til natteravnene på Elgiganten.dk, hvor Black Friday starter natten til fredag kl. 00.00, mens det starter ude i varehusene fredag formiddag kl. 10 med nogle nye tilbud.

Hvilke tilbud, der præcist bliver tale om holder Elgiganten dog tæt til kroppen indtil selve dagen.

Læs alt om Black Friday i Elgiganten her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top