Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Søg i din søgehistorik med smart plugin

En ny plug-in gør det let at genfinde hjemmesider, som du tidligere har besøgt.

Skrevet af / 26/11/2014 - 11:02
Søg i din søgehistorik med smart plugin

Hvis du er en at de personer, som aldrig rydder op i oversigten over tidligere besøgte hjemmesider, så kan der nu endelig komme noget nyttigt ud af det. Hvis du ikke er bange for hackere og nysgerrige familiemedlemmer, kan du ved at installere browserudvidelsen Fetching gøre det let at søge mellem de netsider, du har været fordi tidligere, og på den måde endelig genfinde den superinteressante artikel, som du ikke kan hitte med Google. Der er dog den hage ved det, at historikken ikke går længere tilbage end til den dato, hvor du installerede Fetching, og så det, at den foreløbig kun findes til Chrome-browseren.

Det findes to versioner at vælge mellem, en cloudbaseret og en normal, lokalt lagret version. Kun Mac-brugere kan vælge den lokale, og lagre dataene direkte på deres harddisk. Windows-brugere og andre må derimod benytte cloudversionen, som kræver et månedsabonnement. Uanset version så bliver det også langt nemmere for hackere at få adgang til din nethistorik, så du skal helst ikke være alt for interessant – eller paranoid.

fetching.io

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top