Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Apple Watch snart til Danmark?

Første software-opdatering klar til Apple Watch. Blandt nyhederne er understøttelse af dansk!

Skrevet af / 19/05/2015 - 19:36
Apple Watch snart til Danmark?

Dem af os, der har købt et Apple Watch i det store udland, kan nikke genkendende til, at smart-uret indtil i dag kun har forstået verdenssprog sprog som engelsk og tysk.

Men fra i dag kan Apple Watch også dansk, og selvom vi nu spekulerer vildt, kunne det tyde på, at Apple er tæt på en officiel lancering af Apple Watch på vores breddegrader.

Sprogudvidelsen er en del af den opdatering til smart-urets operativsystem, Watch OS, som Apple netop har frigivet.

upload1

Udover dansk vil uret efter opdateringen også understøtte svensk (men ikke norsk, sorry Norge!), brasiliansk portugisisk, hollandsk, russisk, thai og tyrkisk.

Opdateringen fylder 51,6 MB og inkluderer udover sprogpakkerne forbedringer og fejlrettelser til Siri, beregning af kalorieforbrænding og understøttelse af de mange nye emojis, som Apple tilføjede med iOS 8.3.

upload1

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Lyd & Billede
Scroll to Top