Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Android Wear snart til iPhone

Google vil møve sig ind på Apples jagtmarker ved at gøre Android Wear kompatibelt med iOS.

Skrevet af / 10/04/2015 - 15:56
Android Wear snart til iPhone

Lige nu er der tale om en skyttegravskrig mellem de to teknologi-giganter, Apple og Google. Apple har lige lanceret Apple Watch, som man har kunnet forudbestille fra i dag i Apple Store, og Google har sin egen platform til smart-ure, Android Wear, der kun virker sammen med Android-baserede smartphones.

Men nu vil Google skifte taktik og i stedet føre krigen ind på modstanderens banehalvdel. Firmaet er nemlig ved at gøre Android Wear kompatibelt med iOS og dermed iPhone. Det skriver The Verge.

Smart-ur med Android Wear, der modtager notifikation fra Apples Facetime (Foto: The Verge)
Smart-ur med Android Wear, der modtager notifikation fra Apples Facetime (Foto: The Verge)

Den nye iOS-kompatible udgave af Android Wear kan blive frigivet allerede om få uger, skriver det amerikanske internetmedie, der uddybende fortæller, at Android Wear til iOS vil understøtte de fleste funktioner, som også understøttes på firmaets egen Android-platform til smartphones. Herunder notifikationer fra Google Now og andre apps samt muligheden for at svare på mails fra Gmail direkte fra smart-uret.

Der er dog et enkelt aberdabei. Android Wear kan ikke fungere sammen med en iPhone uden en selvstændig app på Apple-mobilen, og det er så spørgsmålet, om Apple ville godkende, at en sådan app bliver tilgængelig i App Store.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top