Nyhed

Nu kan du se Disney+ på Panasonic-TV’er

Dagens gode nyhed for Panasonic-ejere: Nu får deres TV understøttelse af Disney+.

Panasonic er kendt for brugervenlige TV’er med flot billedkvalitet, deriblandt en række OLED-skærme, som vi her på Lyd & Billede har testet med gode resultater. På det seneste er de dog sakket lidt bagud i forhold til konkurrenterne på app-fronten, hvor enkelte populære streaming-tjenester har glimret ved deres fravær.

Det bliver der heldigvis lavet om på nu: Panasonic har i dag meddelt, at Disney+ bliver tilgængelig på deres smart-TV-modeller fra 2017 og frem.

(Foto: Audun Hage)

Disney+ på Panasonic-TV’er

Den populære Disney-app har været et stort savn på Panasonics TV’er. Med sit rige katalog (bl.a. indhold fra Disney, Pixar og National Geographic for ikke at glemme Marvel- og Star Wars-universerne) byder den på masser af underholdning til både store og små. Gennem Disney+ får man også adgang til Star-universet med indhold fra bl.a. 20th Century Studios.

Flere Disney-produktioner er tilgængelige med ultrahøj billedkvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian og Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveres f.eks. i gnistrende 4K Dolby Vision HDR-kvalitet, som altså nu kan nydes på udvalgte Panasonic-modeller.

<
>
(Foto: Audun Hage)

Tilgængelig på 2017-modeller og nyere

Den nye Disney-app kan downloades fra i dag og vil være kompatibel med Panasonic-modeller fra 2017 og frem, som anvender operativsystemet My Home Screen. Den vil så være synlig i app-menuen.

Disse modelserier fra Panasonic understøtter nu Disney+:

EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, og JX.

Læs også Brillant OLED-TV Panasonics OLED-flagskib gør det til en sand fornøjelse at se film og TV-serier.

OBS: For at få adgang til Disney+ skal du selvfølgelig også være abonnent. Det koster i øjeblikket 79 kroner om måneden (uden binding) eller 790 kroner for et år.

Les videre
Exit mobile version