Nyhed

OnePlus 8-serien satser på 5G

Grundlægger og adm. direktør for OnePlus mener, at tiden til 5G er inde.

(Foto: OnePlus)

I et eksklusivt interview med tech-mediet CNET løfter Pete Lau, grundlægger og adm. direktør for den kinesiske mobilproducent, OnePlus, lidt af sløret for den kommende OnePlus 8-serie.

“Fremadrettet satser vi stærkt på 5G,” siger han til CNET.

Allerede i 2019 lancerede OnePlus 5G-versioner af OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T Pro McLaren Edition, men i 2020 kan vi i følge Pete Lau se frem til, at alle produkterne i den kommende OnePlus 8-serie vil understøtte 5G.

5G paneldebat på MWC 2019 med Pete Lau, CEO for OnePlus (til venstre) og Cristiano R. Amon, direktør for Qualcomm (i midten). Foto: Peter Gotschalk, Lyd & Billede

Nu bliver OnePlus-brugerne taget med på råd

I følge CNET kan vi forvente at se de nye OnePlus 8-mobiler i løbet af april måned, herunder muligvis en helt ny Lite-version ved siden af de forventede OnePlus 8- og OnePlus 8 Pro-modeller.

Som alle tidligere OnePlus-smartphones vil også OnePlus 8-serien blive baseret på firmaets egen OxygenOS-brugerflade. Og i år er der gode chancer for, at platformen vil byde på funktioner foreslået af brugerne.

OnePlus har nemlig op til lanceringen af de nye mobiler lanceret det såkaldte IDEAS-program, der gør det muligt for OnePlus-fans at komme med input til forbedringer til styresystemet OxygenOS.

Med den nye platform IDEAS kan OnePlus-brugere komme med forslag til forbedringer til software-oplevelsen på OnePlus samt dele deres tanker og kreative ideer til fremtidige funktioner.

Alle med en OnePlus-brugerkonto kan præsentere en ny idé eller forslag og samtidig støtte andre ved at stemme på deres ideer.

Les videre
Exit mobile version