Nyhed

LG’s 2021 TV-modeller er snart i butikkerne

Nyt år, nyt TV? LG melder, at de starter udrulningen af årets nye TV-modeller allerede i marts.

Et nyt år bringer selvfølgelig også en række nye TV-modeller med sig. Men i år ser det ud til, at flere af de nye modelserier kommer tidligere end ventet.

Årets TV-nyheder fra LG inkluderer et bredere udvalg af skærmstørrelser, et nyt “Evo” OLED-panel med højere lysstyrke og ikke mindst flere modeller med den splinternye QNED Mini Led-teknologi.

Og vi behøver ikke vente længe: Udrulningen af nye modeller starter allerede i marts, annoncerer LG i en pressemeddelelse.

Læs også QNED: Mere TV-nyt fra LG LG planlægger flere toptrimmede LCD-skærme med den nye Mini LED-teknologi i 2021.
De første QNED Mini LED-modeller vil blive lanceret i andet kvartal 2021, melder LG. (Foto: LG)

Et væld af 2021-modeller på vej

LG var en af de mange TV-producenter, som præsenterede deres første 2021-modeller på CES-messen i januar. Normalt skal vi helt hen i april-maj, før vi ser de første modeller i handelen. Men i år kan det ske tidligere end sædvanligt.

Ifølge det Lyd & Billede kender til, er flere producenter og forhandlere ved at løbe tør for mange af de mest populære modeller fra sidste år. Det skyldes en ekstra stor TV-efterspørgsel i corona-året 2020. Fabrikkerne har derfor formentlig været nødt til at igangsætte produktionen af nye modeller noget tidligere end normalt.

Her ser du en del af LG’s udvalg af 2021-modeller. (Foto: LG)

De første modeller i LG’s 2021-serie forventes at være tilgængelige i butikkerne fra og med marts. Pressemeddelelsen angiver ikke, nøjagtig hvilke modelserier det drejer sig om, men vi antager, at det er de første OLED-modeller. De øvrige modeller vil blive lanceret i løbet af året, deriblandt QNED Mini LED-modellerne, som kommer i andet kvartal 2021, fortæller LG.

De nøjagtige datoer for tilgængelighed i Danmark vil ifølge LG blive annonceret “i god tid før hver produktlancering”. På Lyd & Billede-redaktionen ser vi naturligvis frem til at få de nye LG-modeller til test.

Læs også LG lancerer OLED Evo LG har en række TV-nyheder på vej i år, inklusive et helt nyt OLED-panel!

Les videre
Exit mobile version