Nyhed

Ny serie af Steelseries-headsets

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 skal løfte arven fra den populære Arctis-familie af gaming-headsets.

arctis nova family keyvis

arctis nova family keyvis

arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7. (Foto: Steelseries)

Danske Steelseries er leverandører af alle slags tilbehør til gaming – nu også højttalere – men de er især kendt for deres headsets. Og Arctis-familien har gennem flere år været en stor succes. Også hos anmelderne.

Nu vender Steelseries et blad, og sender en ny serie på markedet som afløser for Arctis-familien. Den nye serie har logisk nok fået navnet Arctis Nova, og består af modellerne Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 og Arctis Nova 7. Og der er for kort tid siden lanceret en Prof-udgave, Arctis Nova Pro, som vi er i gang med at teste.

Arctis Nova 7. (Foto: Steelseries)

Arctis Nova 7 skubber angiveligt til grænserne for, hvor høje hi-fi-forventninger, man stille til gaming-headsets. Og efter at have testet det meste af den foregående serie, er vi faktisk lidt spændte. På softwaresiden leverer softwaresuiten Sonar Audio Software 360-graders rumlig lyd. Og man kan trimme lyden af headsettet med en parametrisk equalizer, hvilket giver en del flere muligheder end de typiske grafiske ditto.

Arctis Nova 7 har både en 2,4GHz- og Bluetooth-forbindelse, så man kan tilslutte headsettet til computer og smartphone på samme tid.

Om Arctis Nova 1 og Arctis Nova 3 er informationen mere sparsom, men det fremgår dog, at begge headsets er kablede, og at Arctis Nova 3 har RGB-lys.

Pris og tilgængelighed

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 kan købes nu til følgende priser:

Les videre
Exit mobile version