Potente plasmaer fra Samsung

Samsungs nye plasmaer for 2013 ser ud til at blive et spændende valg for billedentusiaster.

Samsung fokuserer i år, som tidligere år, allermest på design og linjelækre LED-tv. Men heldigvis sker der lidt på plasmafronten også.

Mange entusiaster foretrækker fortsat billedkvaliteten fra en god plasmaskærm, som er i stand til at give rigere farvegengivelse og dybere sortniveau end en typisk LCD-skærm. De nye Samsung-plasmaer kan derfor være et spændende ”pose og sæk” alternativ, med både flot design og høj ydelse.

Plasmaserien PDP 8500 er udstyret med akkurat de samme smartfinesser som LED-serierne fra Samsung, inkluderet kraftige quad core-processorer og opdaterede smart-tjenester. Designmæssigt er de identiske med Samsungs nye F8500 LED-serie. Her er det imidlertid kun billedet, som skal være blikfang, derfor har plasmamodellerne en mere diskret, mørk udførelse.

En plasma vil aldrig kunne blive lige så energieffektiv som en LED-skærm. Samsung har derfor fokuseret mere på at presse mest mulig lysstyrke ud af deres plasmapaneler. Og med det, vi fik at se på Samsungs udstilling i Monaco, er der ingen tvivl om, at lysstyrken er imponerende.

Samsung-plasmaerne på henholdsvis 51” og 64” gav mere end tilstrækkelig lysstyrke i den allerede kraftigt oplyste messehal. Derudover virker det nye kontrastfilter foran skærmen meget effektivt, når det gælder om at reducere refleksioner og lysindslip. Sortniveauet var det vanskeligere at bedømme i den lyse sal, men også det så lovende ud. Vi ser derfor frem til at sætte de nye Samsung modeller op mod konkurrenten Panasonics kommende plasmaer for 2013!

Les videre
Exit mobile version