Nyhed

Philips OLED vinder designpris

Den nye topmodel OLED+908 har fået en Red Dot Design Award.

Philips’ OLED-skærme er kendt for deres fremragende billedkvalitet, stemningsfulde Ambilight-belysning og sidst, men ikke mindst, slanke og lækre design. Nu har de modtaget en pris i lige præcis sidstnævnte disciplin: 2023-modellen OLED+908 er netop blevet tildelt en Red Dot Design Award, det samme gælder flere andre Philips-produkter.

Philips OLED+908 fås i 55, 65 og 77 tommer. (Foto: Philips/TP Vision)

Philips OLED+908 vinder Red Dot Design Award

Red Dot Design Award blev stiftet i 1955 og er en internationalt anerkendt pris for godt produktdesign, som hvert år uddeles i en række forskellige produktkategorier. Juryen består af 50 uafhængige designspecialister, som lægger vægt på funktionalitet, ergonomi og innovation.

Philips OLED+908 er stadig en dugfrisk model, som endnu ikke er kommer på butikshylderne (forventes til efteråret 2023), men vi fik et smugkig ved Philips’ præsentation tidligere i år.

Læs også Philips viser nye OLED-TV'er i Amsterdam Philips har flere spændende TV-modeller på vej i år, heriblandt en ny OLED-topmodel med MLA-teknologi og blændende lysstyrke.

Philips-modellen fås i skærmstørrelserne 55, 65 og 77 tommer med de nyeste ’MLA’ OLED-paneler fra LG Display – samme type som bruges i flagskibsmodellen LG OLED G3, som vi har testet for nylig.

Læs også LGs nye OLED-flagskib sætter høj standard LGs nye 2023-model OLED G3 har netop været på testbordet. Kan vi allerede have fundet årets bedste TV?

Derudover har OLED+908 det velkendte Ambilight-omgivelseslys og på undersiden en integreret soundbar fra Bowers & Wilkins, beklædt med uldstof fra danske Kvadrat. Skærmen har en drejbar aluminiumsfod, mens den ergonomiske fjernbetjening har bakbelyste knapper, som gør dem lettere at se i ‘biografmørket’.

Udover OLED+908 vandt hovedtelefonerne Philips Fidelio L4 og hørepropperne Fidelio TWS og A5580 True Wireless alle Red Dot Awards for produktdesign.

Læs også Nye Philips-hovedtelefoner til sport, stilhed - og søvn Philips Sound lancerer to nye Fidelio-modeller, to sports-hovedtelefoner, samt de første søvnhovedtelefoner.
Les videre
Exit mobile version