Nyhed

Philips lancerer MiniLED-TV’er

Nyt i år: Philips’ bedste LCD-skærme udstyres med avanceret MiniLED-bagbelysning.

Flere producenter, deriblandt Samsung, LG og TCL, har meddelt, at de vil lancere LCD-TV’er med den nye MiniLED-teknologi i år. Philips vil selvfølgelig også være med i kapløbet og planlægger deres første MiniLED-TV’er i løbet af første halvdel af 2021. Begge modeller vil være baseret på den nye Android 10-brugerflade og kommer med firesidet Ambilight.

Philips 9636 med MiniLED. (Foto: Philips)

Philips 9636 Premium MiniLED-TV

Philips 9636 har MiniLED-baseret bagbelysning med hele 1.024 zoner kombineret med Philips’ Micro Dimming Premium-teknologi for at give imponerende kontrast. Den maksimale lysstyrke skulle være hele 2000 nit!

Læs også TV-nyt fra TCL TCL satser kraftigt på den nye MiniLED-teknologi med flere modeller på vej i 2021.

TV’et bruger den nye 5. generations P5 AI med filmgenkendelse og “intelligent” lyssensorintegration for at levere klasseledende billedkvalitet, ifølge Philips.

HDMI 2.1-funktionalitet, inklusive eARC og VRR for 4K med 48-120 Hz, er også på plads.

Ud over kompatibilitet med Dolby Vision, HLG, HDR10 og HDR10+ understøtter 9636 desuden HDR10+ Adaptive, som kombinerer HDR10+’s dynamiske metadata med realtidsinformation om det omgivende lys, så lysstyrken automatisk optimeres til visningsmiljøet scene for scene.

Lyden varetages af en 3.1.2 soundbar fra Bowers & Wilkins, der minder meget om den, vi kender fra modellen OLED935. Den kombinerer Dolby Atmos Elevation-højttalere med B&W’s velkendte unikke Tweeter-on-Top. Højttalersystemet fungerer som fod, men kan også hænges underneden, hvis TV’et vægmonteres.

9636 inkluderer desuden DTS Play-Fi-kompatibilitet for højkvalitets multirumslyd.

Philips 9506 med MiniLED. (Foto: Philips)

Philips 9506 Premium MiniLED-TV

Lillebror 9506 må klare sig uden B&W-soundbar, men har ellers meget tilfælles med storebror, inklusive MiniLED-bagbelysning. Også det har 1.024 zoner, men med en noget lavere maksimal lysstyrke på 1500 nit.

Læs også Samsung lancerer Neo QLED Årets TV-nyheder fra Samsung omfatter MicroLED, “Neo QLED” og en ny version af designmodellen The Frame!

Priser og tilgængelighed

Philips 9636 og 9506 bliver tilgængelige til sommer, begge i 65 og 75 tommers skærmstørrelse. Danske priser er endnu ikke klar, men sagen opdateres!

Les videre
Exit mobile version