Nyhed

Nye QLED-TV’er fra Nokia

Nokias 2022-modeller bliver både mindre … og større!

Nokia Smart TV 5500D Lifestyle 02 scaled 1

Nokia Smart TV 5500D Lifestyle 02 scaled 1

Nokia er tilbage på TV-markedet efter noget tids dvale: Det finske mærke produceres nu på licens af det østrigske selskab StreamView GmbH. Lyd & Billede testede sidste år en af de første modeller – 65-tommeren Nokia 6500D. For 2022 udvides sortimentet med flere skærmstørrelser, fra 43 og helt op til 70 tommer.

Læs også QLED-TV med nordiske rødder Finske Nokia er tilbage på TV-markedet med en ny serie af Android-TV’er. Sig goddag til QLED Smart TV 6500D!

Nokia QLED Smart TV 2022

De nye modeller er af typen LCD med Quantum Dot-teknologi, også kendt som QLED, og skal angiveligt byde på en farverig og kontrastrig billedoplevelse. Nokia og StreamView skulle efter sigende have lagt vægt på gode billedindstillinger til film, sport og spil. En dedikeret gaming-indstilling lover således lav forsinkelse (input-lag) ned til 8 millisekunder.

De har også prioriteret lydgengivelsen, bl.a. ved at udstyre TV’erne med en integreret subwoofer.

Med Android TV får man adgang til en række populære streaming-tjenester, deriblandt Netflix, Disney+, Paramount+ og HBO Max. Nokia QLED Smart TV har i øvrigt tre HDMI-indgange (2.0), to USB samt tredobbelt TV-tuner til jordbaseret, satellit og kabel.

TV’erne har en quad-core processor og 8 gigabyte RAM, som sørger for, at de interne apps kører gnidningsløst. Fjernbetjeningen er desuden Bluetooth-baseret og ergonomisk udformet, og har desuden bagbelyste knapper.

Nokia QLED Range 2022. (Foto: Nokia/StreamView GmbH)

Priser og tilgængelighed

Nokia QLED 4K UHD Smart TV-modellerne kommer i skærmstørrelserne 43, 50, 55, 58 og 70 tommer, og vil snart være tilgængelige fra webshoppen samt hos udvalgte forhandlere.

Vejl. priser:
Nokia Smart TV 7000D. (Foto: Nokia/StreamView GmbH)
Les videre
Exit mobile version