Nyhed

Loewe bild s.77 går efter guldet

bild s.77 edition laves kun i 99 eksemplarer og vil sandsynligvis gå rent hjem hos megarige Loewe-fans.

Bild s lifestyle 1 1 scaled 1 e1642501793374

Bild s lifestyle 1 1 scaled 1 e1642501793374

Den tyske TV-producent Loewe blev grundlagt i 1923 og er for mange synonym med højkvalitets-TV’er. I anledning af deres 99 års “jubilæum” har de valgt at kaste glans over et af deres bedste OLED-TV’er – bogstavelig talt!

Loewe bild s.77 edition er en specialudgave af producentens 77 tommers OLED-flagskib, som har vundet adskillige designpriser, deriblandt iF Design Award. Den nye jubilæumsversion er krydret med flere guldbelagte designelementer, og den ikoniske “Loewe-ring” under skærmen er lavet af ren messing.

<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Laves i kun 99 eksemplarer

Loewe bild s.77 edition har et 77 tommers OLED-panel fra LG Display og kan desuden bryste sig af et kraftigt integreret lydsystem med hele ti højttalerenheder. Den indbyggede DR+ harddisk gør det nemt at optage forskellige typer indhold. Forskellige fødder/standere og monteringsbeslag er tilgængelige som ekstraudstyr.

TV’et samles i hånden på Loewe-fabrikken i Kronach i Tyskland og laves i kun 99 eksemplarer. En indgraveret guldplade med nummer pryder hvert enkelt TV. Med i købet følger også en bog om Loewes historie og en personlig hilsen fra Loewe-teamet.

(Foto: Skærmskud)

Pris og tilgængelighed

Loewe bild s.77 edition er nu tilgængeligt hos udvalgte forhandlere, bl.a. Harrods i London. Prisen skulle være omkring 13.000 pund, eller ca. 120.000 kroner. Det er omtrent tre gange så meget som et “almindeligt” 77 tommers OLED-TV fra LG – men det er så heller ikke i guld.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.

Hvorvidt den danske Loewe-forhandler Lyd & Billede Specialisten (no relation) kan skaffe et eksemplar, ved vi ikke – hvis alle 99 eksemplarer da ikke allerede er solgt til superrige oliesheiker og oligarker …

https://youtu.be/vEiG4oXWGKc

Les videre
Exit mobile version