Nyhed

Beovision Contour: Kompakt OLED-TV fra Bang & Olufsen

Nu vil B&O også være med i 48 tommers klubben!

Beovision Contour er Bang & Olufsens første OLED-TV i den nye skærmstørrelse 48 tommer. Efter at LG Display præsenterede deres første 48 tommers OLED-panel, har både LG selv, Sony og Philips lanceret egne 48 tommers OLED-varianter, og nu er det så B&O’s tur. Det vil nok blive et hit der, hvor det ikke er pengene, det kommer an på, men snarere hvor meget plads man vil lade TV’et fylde …

(Foto: Bang & Olufsen)

48″ OLED med eksklusiv lyd og udformning

Beovision Contour bruger som udgangspunkt samme opskrift som tidligere Beovision-modeller, hvor billedpanelet er hentet fra LG Display, mens fabrikken i Struer selv står for design, lydgengivelse og fjernbetjening. Men i Contours tilfælde er de gået mere drastisk til værks og har givet OLED-skærmen en total udvendig make-over, komplet med indramning og det hele.

Beovision Contour har et eksklusivt design, hvor OLED-panelet er omgivet af en smal aluminiumramme kombineret med en integreret højttalerløsning på undersiden.

Resultatet ser umiddelbart lovende ud: Beovision har et typisk B&O-look, der minder meget om klassikeren Beovision 11. Det har fået en ramme i børstet aluminium, som kan leveres i tre forskellige udførelser: Sort, sølv og guldanodiseret. Højttalerfronten fås med enten stof eller egetræslameller.

 

B&O har også lagt vægt på, at TV’et skal være let at placere diskret: Det kan monteres direkte på væggen via et særligt vægbeslag, på et TV-møbel eller på en specialdesignet, drejelig gulvstander i aluminium, hvor der også er lagt til rette for skjult kabelføring.

Da det er baseret på en velkendt LG-model (OLED48CX), kan B&O’s nye TV prale af en masse aktuelle funktioner, inklusive HDMI 2.1, understøttelse af Dolby Vision og Dolby Atmos-lyd, indbyggede apps som Disney+ og meget andet.

Beovision Contour har desuden fået en kraftfuld lydpakke med 11 højttaler-enheder og tilhørende forstærkere. Det inkluderer også fire 4 tommers bas-enheder, der skal sørge for dyb basgengivelse ned til 30 Hz. Ifølge B&O er højttalerløsningen baseret på den, der allerede findes i soundbaren Beosound Stage.

Beovision Contour fås med vægbeslag, bordfod eller gulvstander. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgængelighed

Beovision Contour koster 39.999 kroner inklusive vægbeslag og bliver tilgængeligt hos Bang & Olufsen-forhandlere her i november.

Bang & Olufsen Teknisk Forum har taget en længere snak med kreativ direktør Kresten Bjørn Krab-Bjerre og produktchef Ole Moltsen fra B&O om den nye Beovision-model i videoen nedenfor:

 

Les videre
Exit mobile version