Nyhed

Første episode af 2. sæson L&B TechCast

I denne episode handler det meget om de populære soundbars og den nye iPhone 15. Og så rapporterer vi om elektronikmessen IFA, som vi besøgte for nylig.

Velkommen til den første episode i sæson 2 af Lyd & Billedes podcast, meget passende navngivet L&B TechCast. Som altid handler det om passionen for teknologi og god lyd.

Er verdens vigtigste elektronikmesse på retur? Vi taler om IFA-messen, som vi besøgte for nylig. Dette skal du vide om den nylancerede iPhone 15. Tesla har opgraderet Model 3, er vi begejstrede eller ligeglade? Og sidst, men ikke mindst, den nye soundbar-test gav os nogle aha-oplevelser, gæt hvilke? Til sidst fortæller Geir også lidt om opkøbet af lydformatet MQA. Vil det leve videre med nye ejere?

Har du ris, ros, spørgsmål eller forslag, vil vi sætte pris på din feedback på Lyd & Billedes Facebook-side. Eller via e-mail til: redaktionen@lydogbillede.dk.

God lyttelyst!

 

 

Læs også Soundbar: Sådan får du den bedste TV-lyd Når en soundbar ikke skal være et kompromis, er det vigtigt at holde tungen lige i munden - og pengene lidt løsere i lommen. Det betaler sig.

 

 

Les videre
Exit mobile version