Nyhed

Officielle billeder og video af Pixel Fold-mobilen

Efter en masse lækkede oplysninger viser Google nu selv de faktiske billeder af den foldbare mobil, der er på vej til Pixel-familien.

At Google har gang i en foldbar mobil er ingen hemmelighed – de har selv talt om det siden 2019. Men det seneste halve år har det svirret med konkrete rygter og lækkede informationer. I december tweetede OnLeaks en rendering af mobilen, baseret på lækkede informationer, og så sent som for to uger siden blev der vist en meget virkelighedstro video på Twitter.

Anledningen til de stadigt mere intensive rygter skulle være, at telefonen skal vises på Google-konferencen Google I/O, som afholdes onsdag den 10. maj. Og formodningen holder vand! For at komme endnu flere rygter i forkøbet – og måske for at få lidt opmærksomhed selv – har Google nu lagt en video på sin Twitter-kanal.

Og sørme om den ikke ser ud som renderingen, vi så i december. På ydersiden har den et kameramodul, der minder meget om Pixel 7 Pro, og på den anden side har den en meget stor skærm. Hængslet, som rygterne vil vide er mere robust end konkurrenternes, ser meget holdbart ud. Selv den næsten komisk tykke kant omkring hovedskærmen har vist sig at være korrekt. Den er tilsyneladende nødvendig for mobilens stabilitet.

Pixel Fold vil blive præsenteret i detaljer på Google I/O den 10. maj. I betragtning af hvor lang tid det tog, før selv den almindelige Pixel kom til Skandinavien, skal vi måske ikke gøre os forhåbninger om, at den dukker op i forbindelse med premieren.

Pixel Fold vises også i Googles Store.

Les videre
Exit mobile version