Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Officielle billeder og video af Pixel Fold-mobilen

Efter en masse lækkede oplysninger viser Google nu selv de faktiske billeder af den foldbare mobil, der er på vej til Pixel-familien.

Skrevet af / 08/05/2023 - 13:08
Officielle billeder og video af Pixel Fold-mobilen

At Google har gang i en foldbar mobil er ingen hemmelighed – de har selv talt om det siden 2019. Men det seneste halve år har det svirret med konkrete rygter og lækkede informationer. I december tweetede OnLeaks en rendering af mobilen, baseret på lækkede informationer, og så sent som for to uger siden blev der vist en meget virkelighedstro video på Twitter.

Anledningen til de stadigt mere intensive rygter skulle være, at telefonen skal vises på Google-konferencen Google I/O, som afholdes onsdag den 10. maj. Og formodningen holder vand! For at komme endnu flere rygter i forkøbet – og måske for at få lidt opmærksomhed selv – har Google nu lagt en video på sin Twitter-kanal.

Og sørme om den ikke ser ud som renderingen, vi så i december. På ydersiden har den et kameramodul, der minder meget om Pixel 7 Pro, og på den anden side har den en meget stor skærm. Hængslet, som rygterne vil vide er mere robust end konkurrenternes, ser meget holdbart ud. Selv den næsten komisk tykke kant omkring hovedskærmen har vist sig at være korrekt. Den er tilsyneladende nødvendig for mobilens stabilitet.

Pixel Fold vil blive præsenteret i detaljer på Google I/O den 10. maj. I betragtning af hvor lang tid det tog, før selv den almindelige Pixel kom til Skandinavien, skal vi måske ikke gøre os forhåbninger om, at den dukker op i forbindelse med premieren.

Pixel Fold vises også i Googles Store.

Læs også:

Rygterne om Google Pixel Fold virker sande

Der har været rygter om, at Google har en foldbar telefon i støbeskeen, og nu er der dukket en video op af, hvad der ser ud til at være en Pixel Fold.

Læs mere
Jonas Ekelund
(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Indbygget dashcam i Pixel?

Nye hjælpemidler til jagt fra Garmin

Bedre hjerteovervågning med Galaxy Watch

Skab video og musik på din iPad

Ny Sony topmobil til indholdskreatører

Hele tre nye gadgets fra Google!

Scroll to Top