Nyhed

Apple lancerer reparation via selvbetjening i Europa

Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.

Apple Self Service Repair

Indtil nu har almindelige forbrugere været nødt til at slå et smut forbi et autoriseret Apple-værksted, hvis f.eks. kameraet eller skærmen på den dyrt indkøbte iPhone skulle gå i stykker.

Men sidste år meddelte Apple meget overraskende, at firmaet fra begyndelsen af 2022 vil lade alle kunder, der føler sig i stand til det, selv kaste sig over at reparere deres iPhone 12 eller iPhone 13, og det indbefatter muligheden for at købe originale reservedele direkte fra Apple samt adgang til originalt værktøj og brugervejledninger.

Læs også Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.

I første omgang åbnede det nye såkaldte Self Service Repair-program kun op for amerikanske brugere, men nu er reparation via selvbetjening blevet tilgængelig i otte europæiske lande, herunder Sverige.

Reparationsvejledninger og originale Apple-reservedele og værktøjer kan bestilles via Apples Self Service Repair Store. Kunder, der ønsker at foretage deres egne reparationer, kan udføre mange af de mest almindelige reparationer for iPhone 12- og iPhone 13-modellerne samt bærbare Mac-computere med Apple-chips, skriver Apple i en pressemeddelelse.

Apples “selvhjælpsbutik” tilbyder mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer. (Foto: Apple)

Self Service Repair Store giver adgang til mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer samt reparationsvejledninger.

Apple tilbyder leje af værktøjskit for EUR 59,95, så kunder, der ikke ønsker at købe værktøj til en enkelt reparation, stadig har adgang til disse professionelle reparationsværktøjer. Disse kits, som kan lejes i en uge, sendes gratis til kunderne.

Les videre
Exit mobile version