Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple lancerer reparation via selvbetjening i Europa

Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.

Skrevet af / 07/12/2022 - 11:06
Apple lancerer reparation via selvbetjening i Europa

Indtil nu har almindelige forbrugere været nødt til at slå et smut forbi et autoriseret Apple-værksted, hvis f.eks. kameraet eller skærmen på den dyrt indkøbte iPhone skulle gå i stykker.

Men sidste år meddelte Apple meget overraskende, at firmaet fra begyndelsen af 2022 vil lade alle kunder, der føler sig i stand til det, selv kaste sig over at reparere deres iPhone 12 eller iPhone 13, og det indbefatter muligheden for at købe originale reservedele direkte fra Apple samt adgang til originalt værktøj og brugervejledninger.

Læs også Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.

I første omgang åbnede det nye såkaldte Self Service Repair-program kun op for amerikanske brugere, men nu er reparation via selvbetjening blevet tilgængelig i otte europæiske lande, herunder Sverige.

Reparationsvejledninger og originale Apple-reservedele og værktøjer kan bestilles via Apples Self Service Repair Store. Kunder, der ønsker at foretage deres egne reparationer, kan udføre mange af de mest almindelige reparationer for iPhone 12- og iPhone 13-modellerne samt bærbare Mac-computere med Apple-chips, skriver Apple i en pressemeddelelse.

Apples “selvhjælpsbutik” tilbyder mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer. (Foto: Apple)

Self Service Repair Store giver adgang til mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer samt reparationsvejledninger.

Apple tilbyder leje af værktøjskit for EUR 59,95, så kunder, der ikke ønsker at købe værktøj til en enkelt reparation, stadig har adgang til disse professionelle reparationsværktøjer. Disse kits, som kan lejes i en uge, sendes gratis til kunderne.

 1. Apple iPhone 14

  Den billigste iPhone 14

  iPhone 14 er bedre end sin forgænger, men den er også dyrere, og har ikke mange væsentlige opgraderinger.

  Endnu hurtigere, med et bedre kamera og flere funktioner.
  Oplader er ekstraudstyr. Mangler teleobjektiv. Prisen har taget et hop.
  Læs hele testen
 2. Apple iPhone 14 Pro Max

  Den største iPhone taber pusten

  Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.

  Hurtigste smartphone nogensinde. Superskarp og lysstærk skærm uden den gamle notch, men til gengæld med Dynamic Island samt ny altid-aktiv funktion og masser af skærmareal. Fremragende lyd og nye, smarte iOS 16-funktioner.
  Dyreste smartphone nogensinde. Dårligere batterilevetid end forgængeren. Ingen hurtigopladning, og hvad har Apple egentlig imod Wi-Fi 6E?
  Læs hele testen
 3. Apple TV 4K 128 GB

  Medieafspiller med muskler

  Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

  Den opgraderede 128 GB udgave har rigeligt med hukommelse, lynhurtigt internet og et fornemt bruger-interface. En flot opgradering som kan give dit nuværende TV helt nyt liv!
  Fjernbetjeningen og menusystemet kan kræve lidt tilvænning, hvis du mest er vant til andre systemer og brugerflader.
  Læs hele testen
 4. Apple Watch Ultra

  Et ur til mænd!

  Apple Watch Ultra tørrer gulv med alle andre smart-ure på markedet.

  Stor 49 mm og lysstærk skærm, ekstremt holdbart og lang batterilevetid. Car Crash Detection samt en lang række smarte sundheds- og træningsfunktioner. Forbedret GPS. Fås kun i version med indbygget eSIM til LTE.
  Oplader er ekstraudstyr. Kun egnet til iPhone-brugere.
  Læs hele testen

Læs mere om Apple:

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu er Gemini Nano til Pixel 8 klar

Var dét det hele, Apple?

Nu skal budgetmobiler være lækre

Apples årlige software-opdatering

Skærmlys er ikke så skadeligt for din søvn

Gemini-app'en på dansk

Samsungs smart-ure får kunstig intelligens

57 procent af Googles mobilkunder vil skifte

Rygte: iOS 18 får AI-genererede Emojis og ChatGPT-partnerskab

Med M4-chippen begynder Apples slutspurt i AI-kapløbet

Apple i shitstorm: Undskylder nu for brutal reklame

Nokia 3210 er tilbage!

Scroll to Top