TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Apple lancerer reparation via selvbetjening i Europa

Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.

forfatter
Publiceret 07/12/2022 - 11:06

Indtil nu har almindelige forbrugere været nødt til at slå et smut forbi et autoriseret Apple-værksted, hvis f.eks. kameraet eller skærmen på den dyrt indkøbte iPhone skulle gå i stykker.

Men sidste år meddelte Apple meget overraskende, at firmaet fra begyndelsen af 2022 vil lade alle kunder, der føler sig i stand til det, selv kaste sig over at reparere deres iPhone 12 eller iPhone 13, og det indbefatter muligheden for at købe originale reservedele direkte fra Apple samt adgang til originalt værktøj og brugervejledninger.

Læs også Ingen reservedele: Kunder må vente flere måneder Apple sakker bagud med reparationer.

I første omgang åbnede det nye såkaldte Self Service Repair-program kun op for amerikanske brugere, men nu er reparation via selvbetjening blevet tilgængelig i otte europæiske lande, herunder Sverige.

Reparationsvejledninger og originale Apple-reservedele og værktøjer kan bestilles via Apples Self Service Repair Store. Kunder, der ønsker at foretage deres egne reparationer, kan udføre mange af de mest almindelige reparationer for iPhone 12- og iPhone 13-modellerne samt bærbare Mac-computere med Apple-chips, skriver Apple i en pressemeddelelse.

Apples “selvhjælpsbutik” tilbyder mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer. (Foto: Apple)

Self Service Repair Store giver adgang til mere end 200 individuelle reservedele og værktøjer samt reparationsvejledninger.

Apple tilbyder leje af værktøjskit for EUR 59,95, så kunder, der ikke ønsker at købe værktøj til en enkelt reparation, stadig har adgang til disse professionelle reparationsværktøjer. Disse kits, som kan lejes i en uge, sendes gratis til kunderne.

Læs mere om Apple:

Apple iPhone 14

Den billigste iPhone 14

iPhone 14 er bedre end sin forgænger, men den er også dyrere, og har ikke mange væsentlige opgraderinger.

Endnu hurtigere, med et bedre kamera og flere funktioner.
Oplader er ekstraudstyr. Mangler teleobjektiv. Prisen har taget et hop.

Apple iPhone 14 Pro Max

Den største iPhone taber pusten

Apple iPhone 14 Pro Max er naturligvis en værdig arvtager til sin skamroste forgænger. Men alligevel er vi ikke helt oppe at ringe denne gang.

Hurtigste smartphone nogensinde. Superskarp og lysstærk skærm uden den gamle notch, men til gengæld med Dynamic Island samt ny altid-aktiv funktion og masser af skærmareal. Fremragende lyd og nye, smarte iOS 16-funktioner.
Dyreste smartphone nogensinde. Dårligere batterilevetid end forgængeren. Ingen hurtigopladning, og hvad har Apple egentlig imod Wi-Fi 6E?

Apple TV 4K 128 GB

Medieafspiller med muskler

Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

Den opgraderede 128 GB udgave har rigeligt med hukommelse, lynhurtigt internet og et fornemt bruger-interface. En flot opgradering som kan give dit nuværende TV helt nyt liv!
Fjernbetjeningen og menusystemet kan kræve lidt tilvænning, hvis du mest er vant til andre systemer og brugerflader.

Apple Watch Ultra

Et ur til mænd!

Apple Watch Ultra tørrer gulv med alle andre smart-ure på markedet.

Stor 49 mm og lysstærk skærm, ekstremt holdbart og lang batterilevetid. Car Crash Detection samt en lang række smarte sundheds- og træningsfunktioner. Forbedret GPS. Fås kun i version med indbygget eSIM til LTE.
Oplader er ekstraudstyr. Kun egnet til iPhone-brugere.
Apple iPhone 14 Apple iPhone 14 Pro Max Apple TV 4K 128 GB Apple Watch Ultra
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Har Motorola fundet G-punktet? Den kinesiske mobilproducent lancerer tre nye billige smartphones.
Følg Lyd & Billede