Se! En Technics-pladespiller!

Technics fortsætter sit comeback med en ny pladespiller, trådløs hi-fi og HD-hovedtelefoner.

Mange af os, der voksede op i 70’erne og 80’erne, husker Technics’ hi-fi, også pladespillerne. Den yngre generation kender måske DJ-klassikerne SL1200, 1210 og så videre, men det er længe siden, de gik ud af produktion.

Sidste år relancerede Panasonic Group mærket Technics med svinedyre high-end-forstærkere og højttalere. I år fortsætter de blandt andet med en helt ny pladespiller.

Læs testen af ​​Technics dyreste anlæg her.

Foreløbig er det bare en prototype, og den kommer ikke til salg før engang i 2016. Men det ligner allerede noget, vi gerne vil have fat på. Og hvert fald teste.

Pladespilleren har ikke fået nogen specifikationer endnu, men den bliver direkte drevet med børsteløse motorer og hurtig opstart og stabil rotation.

Technics ST-G30 musikserver. Foto: Technics.

Længe før pladespilleren er i butikkerne, kommer Technics Grand Class G30-serien med en ST-G30 musikserver (billedet herover) og en SU-G30 netværksafspiller med indbygget 50 W forstærker (billedet nedenfor).

Musikserveren har indbygget cd-afspiller, så du kan rippe cd’er bit-perfekt og gemme dem på serverens indbyggede SSD-drev.

Netværksafspilleren, som understøtter tilslutning via DLNA, Wi-Fi (AirPlay) Ethernet, USB og Bluetooth, skal efter sigende have en ekstremt lav jitter og baggrundsstøj. Digitalkonverteren arbejder for øvrigt op til 384 kHz/32-bit, og understøtter afspilning af DSD filer: DSD11.2 MHz.

Den har også pladespillerindgang og analog lydindgang.

Technics SU-G30 netværksafspiller. Foto: Technics.

Der kommer også et eksklusivt alt-i-et-anlæg, kaldet SC-C500, med cd-afspiller og højttalere, der spreder lyden 270 grader, samt en EAH-T700 hovedtelefon til den kræsne, som vil strække sig helt til 100 kHz (!).

Les videre
Exit mobile version