Nyhed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition: hovedtelefoner i “James Bond” udgave

I anledning af James Bonds 60-års jubilæum udgiver Bowers & Wilkins de eksklusive Px8 007 Edition.

Bowers & Wilkins er indgået i et partnerskab med James Bond-filmserien, for at markere deres tætte forhold til Bond-musikken. I anledning af at filmserien nu fylder 60 år, bliver de skræddersyede hovedtelefoner Px8 007 Edition udgivet.

Læs også Px8 er nyt flagskib fra Bowers & Wilkins B&W lover endnu bedre hovedtelefonlyd takket være nye drivere med kulstofmembraner.

Fejrer 60 år med James Bond-musik

Bowers & Wilkins har allerede et nært forhold til James Bond-filmene gennem samarbejdet med Abbey Road Studios, hvor flagskibshøjttalerne i 800-serien har været brugt til at lytte til indspilningen af utallige biograf-soundtracks, inkl. Skyfall (2012) og Spectre (2015).

Studieteknikerne ved Abbey Road brugte også Bowers & Wilkins-højttalere i arbejdet med optagelsen af Bond 25, et album hvor alle de 25 ikoniske Bond-temaer blev indspillet med helt nye arrangementer af Royal Philharmonic Orchestra.

Sean Connery som James Bond i Dr. No. (Foto: Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc)

B&W Px8 007 Edition

De nye hovedtelefoner er baseret på B&Ws nyeste topmodeller med støjreduktion, og Bond-udgaven siges at være inspireret af den mørkeblå smoking, Bond brugte i filmen Dr. No fra 1962.

Px8 bygger på teknologien fra forgængeren Px7, men med opgraderet lyd, design og finish. Inde i ørekopperne anvendes specialdesignede karbonfibermembraner, som skal give lavere forvrængning og endnu højere lydkvalitet. Px8 bruger samme aktive støjreduktionsteknologi som Px7 S2 til effektivt at holde uønsket støj ude.

B&W Px8 007 Edition. (Foto: Bowers & Wilkins)

Pris og tilgængelighed

Bowers & Wilkins Px8 007 Edition er tilgængelig nu på Bowers & Wilkins’ hjemmeside, 007Store.com og hos Hi-Fi Klubben til en vejledende pris på 5.899 kroner. Det er henved 1.000 kroner mere end for standard-udgaven af Px8. På den anden side bliver denne specialudgave måske et samleobjekt for Bond-entusiaster…?

Les videre
Exit mobile version