Nyhed

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versioner

De populære Wonderboom-højttalere fra Logitech-ejede Ultimate Ears er kommet i tredje udgave. Og Hyperboom har fåret en ansigtsløftning.

Wonderboom 3 Waterproof

Wonderboom 3 Waterproof

Ultimate Ears, der er en del af Logitech, har haft succes med deres serie af bærbare bluetoothhøjttalere, der alle ender på -boom.

Nyeste skud i bøssen er Wonderboom 3, der byder på livlige farver, forbedret Bluetooth-rækkevidde, længere batterilevetid og betræk lavet af 100% genbrugsstof, samt mindst 31% genanvendt plastic i kabinettet.

Selv om størrelsen er lille, loves “sprød baslyd” og op til 14 timers spilletid i fuld stereo. Og takket være dens IP67-klassificering kan Wonderboom 3 tåle vand, støv og kan endda flyde over på i poolen eller på stranden. Du kan også tage den med i brusebad.

UE Hyperboom fås nu i hvid. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tungeste og mest basrige højttaler. Modelnummeret er uændret, men den har fået en ansigtsløftning i form af en ny hvid version. Hyperboom lover bred dynamisk rækkevidde. Og den modtog da også stående bifald fra chefredaktør Svendsen, da han testede den sorte udgave i 2020. Med IPX4-certificering er UE Hyperboom festsikker, men lad være med at smide den i poolen – for så drukner den!

UE Wonderboom 3 fås i fire farver. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgængelighed
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan købes fra den 31. august. Prisen er 849 kroner.
Hyperboom White kan købes fra den 9. september for 3.399 kroner.

Les videre
Exit mobile version