Nyhed

Naim Mu-so 2 Wood Edition

Du finder ikke bedre lyd andre steder.

Den slanke bordhøjttaler Naim Mu-so tog os med storm, og da vi ikke troede, det kunne blive bedre, lancerede de Mu-so 2 med endnu bedre lyd.

Siden har den været vores reference blandt bordhøjttalere, og nu kan man endelig få den i en lys træfinér, der passer perfekt til hjem indrettet i skandinavisk stil.

Højttaleren er teknisk set den samme som før, men beklædt med træfinér af en træsort, der hedder ayous (abakitræ på dansk) og minder om eg, ifølge pressemeddelelsen.

Fronten er betrukket med et lysere stof, og køleribberne på bagsiden er i en lys beige/kobber-agtig farve.

Træværket er lakeret, som man kan se på billederne, og nydeligt nedsunket omkring den oplyste touch-flade, der omsluttes af volumenhjulet.

Man kan ikke alene streame musik til højttaleren fra Tidal eller Spotify; den har også indgange til lyd fra andre kilder, såsom TV-lyd via HDMI, så den kan erstatte en soundbar. Så kan man styre lyden med fjernbetjeningen til TV’et.

Den understøtter også Roon, hvor man kan justere rum-EQ, og den kan bruges som højttaler i en multirumsopsætning sammen med f.eks. Mu-so Qb eller andre Naim-produkter.

Hvis man vil, kan fronten skiftes ud med en i sort, olivengrøn, rødbrun eller marineblå, og med den nye Naim-app til mobil og tablet kan man gemme sine foretrukne radiostationer og streame sin yndlingsmusik via enten Bluetooth eller Wi-Fi.

Mu-so 2 er relativt kompakt med en længde på lige knap 63 cm, mens dybden er reolvenlige 26,4 cm og højden kun 12,2 cm.

Læs også Den bedste lyd på fire hjul Hvis der står en Bentley på din indkøbsliste, så sørg for at få Naim-anlægget med. Det vil du ikke fortryde.

Naim Mu-so 2 Wood Edition er i butikkerne til maj, men kan bestilles nu og koster 13.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version