Nyhed

Marshalls kraftigste bærbare højttaler

Bluetooth-højttaleren Marshall Middleton har fire højttalerenheder for at give større og kraftigere lyd.

Marshall Middleton lifestyle - SPREAD

Marshall Middleton er den kraftigste bærbare Bluetooth-højttaler fra virksomheden, beregnet på folk, som ikke stiller sig tilfredse med et lille pjok af en højttaler. Den har alt, hvad en normal bærbar højttaler har, såsom en bærerem og en lang batterilevetid på over 20 timer. Den er bare lidt større.

Foto: Marshall

Middleton er ikke desto mindre lille sammenlignet med Boom Blaster-højttalere som JBL Boombox 2 og Sony SRS-XG300. I omfang er Middleton nogenlunde på størrelse med en af ​​Sonys mest populære rejsehøjttalere, Sony SRS-XB33.

Men Middleton vejer næsten dobbelt så meget. Det bør betyde en ordentlig byggekvalitet, og en højttaler der kan tåle at få nogle tærsk. Den er desuden IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er stød- og vandtæt og tåler både regn og mudder. To fænomener, som festivaldeltagere kender alt til.

Læs også Marshall-lyd i lommen Marshall Willen er så lille, at det nærmest virker naturstridigt, at den kan lave så meget lyd.

Kraftigere lyd med fire højttalere

Marshall Middleton er udstyret med fire højttalerenheder: to diskanter og to basser. Derudover sidder der to slavebasser på bagsiden for at udligne trykket i kabinettet og give en fyldigere bas. Diskanterne er placeret i hver sin ende og spiller lige ud, så højttaleren skal sprede lyden 360 grader og dermed lyde ens, uanset om man sidder foran eller bag den.

En Dynamic Loudness-funktion justerer fylde (kompression) ud fra lydniveauet, du spiller på, så lyden opfattes med god bas, også ved lave lydniveauer. App-styring er også mulig.

Foto: Marshall

Andre funktioner

Højttaleren er fremstillet af 55 procent genindvundet plast og er helt fri for miljøskadelig PVC. Den har ganske gennemsnitlige 20 timers spilletid og 4,5 timers opladningstid til fuldt batteri, hvilket burde være nok for de fleste. Oplader følger med. Ikke et ord om hurtigladning.

Middleton har også indbygget powerbank-funktion og kan lade mobilen fra USB-udgangen.

Foto: Marshall

Marshall Middleton: Pris og tilgængelighed

Den bærbare højttaler koster 2.295 kroner og kan købes nu.

Mere info: marshallheadphones.com

Fakta:

Les videre
Exit mobile version