Nyhed

Marshall Willen lommehøjttaler

Marshall Willen er en lille højttaler med masser af rock’n’roll-attitude.

marshall willen black and brass 0328

marshall willen black and brass 0328

Stor eller lille, det spiller ingen rolle for Marshall, som lover, at Marshall Willen også kommer til at lyde federe, end størrelsen antyder. Den yderst lommevenlige Bluetooth-højttaler måler kun 10 x 10 cm x 4 cm. Det gør den legende let at tage med overalt.

Højttaleren – som med IP67-certificering er vandtæt i op til 30 minutter – har en 2 tommers fuldtone-enhed og to slavebasser drevet af 10 watt effekt. Det burde række langt for sådan en lille højttaler, som kan spille i op til 15 timer på en opladning. 20 minutters opladning skal give tre timers musik.

(Foto: Marshall)

Willen har en silikonerem bagpå, som man kan bruge til at hægte højttaleren fast på cykelstyret, på rygsækken, eller hvor som helst remmen passer.

Læs også Marshall-lyd med god støjreduktion Med både fed lyd og god støjreduktion er de små Marshall Motif ANC et af de bedste køb i prisklassen.

Højttaleren kan også bruges som handsfree højttaler til mobilsamtaler, og man kan parre flere Willen for endnu mere lyd i såkaldt Stack Mode.

(Foto: Marshall)

Med Marshall-app’en på mobilen kan man bl.a. vælge imellem tre equalizer-indstillinger og koble flere højttalere sammen, men alle vigtige funktioner kan også styres med knapper på selve højttaleren.

Vægten er beskedne 310 gram, og Marshall Willen skulle allerede være på vej ud i butikkerne, prissat til 99 euro.

(Foto: Marshall)
Les videre
Exit mobile version