TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Marshall Willen lommehøjttaler

Marshall Willen er en lille højttaler med masser af rock’n’roll-attitude.

forfatter
Publiceret 03/05/2022 - 16:00

Stor eller lille, det spiller ingen rolle for Marshall, som lover, at Marshall Willen også kommer til at lyde federe, end størrelsen antyder. Den yderst lommevenlige Bluetooth-højttaler måler kun 10 x 10 cm x 4 cm. Det gør den legende let at tage med overalt.

Højttaleren – som med IP67-certificering er vandtæt i op til 30 minutter – har en 2 tommers fuldtone-enhed og to slavebasser drevet af 10 watt effekt. Det burde række langt for sådan en lille højttaler, som kan spille i op til 15 timer på en opladning. 20 minutters opladning skal give tre timers musik.

marshall willen black and brass 0614
(Foto: Marshall)

Willen har en silikonerem bagpå, som man kan bruge til at hægte højttaleren fast på cykelstyret, på rygsækken, eller hvor som helst remmen passer.

Læs også Marshall-lyd med god støjreduktion Med både fed lyd og god støjreduktion er de små Marshall Motif ANC et af de bedste køb i prisklassen.

Højttaleren kan også bruges som handsfree højttaler til mobilsamtaler, og man kan parre flere Willen for endnu mere lyd i såkaldt Stack Mode.

marshall willen black and brass 0147 white bg
(Foto: Marshall)

Med Marshall-app’en på mobilen kan man bl.a. vælge imellem tre equalizer-indstillinger og koble flere højttalere sammen, men alle vigtige funktioner kan også styres med knapper på selve højttaleren.

Vægten er beskedne 310 gram, og Marshall Willen skulle allerede være på vej ud i butikkerne, prissat til 99 euro.

marshall willen black and brass 0172 white bg
(Foto: Marshall)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend