TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Marshall Willen lommehøjttaler

Marshall Willen er en lille højttaler med masser af rock’n’roll-attitude.

forfatter
Publiceret 03/05/2022 - 16:00

Stor eller lille, det spiller ingen rolle for Marshall, som lover, at Marshall Willen også kommer til at lyde federe, end størrelsen antyder. Den yderst lommevenlige Bluetooth-højttaler måler kun 10 x 10 cm x 4 cm. Det gør den legende let at tage med overalt.

Højttaleren – som med IP67-certificering er vandtæt i op til 30 minutter – har en 2 tommers fuldtone-enhed og to slavebasser drevet af 10 watt effekt. Det burde række langt for sådan en lille højttaler, som kan spille i op til 15 timer på en opladning. 20 minutters opladning skal give tre timers musik.

marshall willen black and brass 0614
(Foto: Marshall)

Willen har en silikonerem bagpå, som man kan bruge til at hægte højttaleren fast på cykelstyret, på rygsækken, eller hvor som helst remmen passer.

Læs også Marshall-lyd med god støjreduktion Med både fed lyd og god støjreduktion er de små Marshall Motif ANC et af de bedste køb i prisklassen.

Højttaleren kan også bruges som handsfree højttaler til mobilsamtaler, og man kan parre flere Willen for endnu mere lyd i såkaldt Stack Mode.

marshall willen black and brass 0147 white bg
(Foto: Marshall)

Med Marshall-app’en på mobilen kan man bl.a. vælge imellem tre equalizer-indstillinger og koble flere højttalere sammen, men alle vigtige funktioner kan også styres med knapper på selve højttaleren.

Vægten er beskedne 310 gram, og Marshall Willen skulle allerede være på vej ud i butikkerne, prissat til 99 euro.

marshall willen black and brass 0172 white bg
(Foto: Marshall)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede