Nyhed

Elac udvider flagskibsfamilien med standerhøjttaler

Nu kommer den nye Elac Concentro S503.

Elacs flagskib, den stilige Concentro-serie, får nu en ny tilføjelse i form af Concentro S503. En kompakthøjttaler, der skal bibeholde flere af de funktioner og lydmæssige fordele, som dens søskende har. Den kræver ikke så meget opmærksomhed som sine storebrødre og har et mere beskedent udseende, samtidig med at den flirter lidt mere med de rene linjer i Vela-serien.

Concentro-serien har været en stor succes for Elac og har fået mange priser. Det har tilskyndet Elacs ingeniører til at udvikle Concentro S503, der skal fungere som indgangsmodel i serien.

Den nye S503 har den samme type enheder som de andre højttalere i Concentro-familien og er bestykket med en 180 mm basenhed med aluminiummembran, en 130 mm mellemtone med krystalmembran samt Elacs karakteristiske JET-diskant, og teknologien anvender udskiftelige DCR’er (Directivity Control Rings) for at tilpasse højttalernes retningsegenskaber til forholdene i lytterummet.

De forskellige DCR’er (tre aluminium-DCR’er medfølger som standard) bruges til at påvirke forholdet mellem direkte og diffus lyd i lytteområdet.

(Foto: Elac)
Specifikationer

Højttalerne fås i enten hvid eller sort højglans. Hvis det ikke passer ind i interiøret, kan man også få dem i valnøddefinér mod et pristillæg. Hvis man vil have S503-højttalerne på standere, findes de skræddersyede LS-100 til formålet.

Læs også Elac WS 1665 Elac leverer en lyd, der er lige så luftig, som den er rytmisk og kontant.

Pris og tilgængelighed

Elac Concentro S503 koster ca. 50.000 kroner (56.000 i valnøddefinér), og standerne 8.500 kroner. Hvornår de er leveringsklar, ved vi endnu ikke.

referenceaudio.se

Les videre
Exit mobile version