Nyhed

Akustikskole med Bang & Olufsen

Bang & Olufsens lydguru Geoff Martin deler ud af sin viden om lyd på YouTube. Se med og lær!

Hvis du har lyttet til et Bang & Olufsen-produkt de senere år – det være sig højttalere, hovedtelefoner eller TV – er der en stor sandsynlighed for, at Geoff Martin har haft en finger (eller rettere et par ører) med i spillet.

Geoff er oprindelig fra Canada, men bor nu i nærheden af Struer og har i mange år været tonmeister, som det hedder, og specialist i lyddesign hos Bang & Olufsen.

Læs også: Bang & Olufsen Beosound Balance – chokerende god smart-højttaler

Kvalificeret tonmeister

Geoff er grundigt skolet inden for både musik og teknik, og som tonmeister er han ansvarlig for “sounden” i B&O’s produkter. Han spillede en ledende rolle i udviklingen af de monstrøse referencehøjttalere BeoLab 90 såvel som de mindre BeoLab 50 og BeoLab 18. Han er også ansvarlig for lyden i B&O’s hovedtelefoner.

Læs også: Bang & Olufsen BeoLab 90 – bryder lydmuren

Vi fra Lyd & Billedes redaktion har mødt Geoff ved flere lejligheder og er blevet imponeret over såvel hans store viden som hans formidlingsevner.

Lær af Geoff Martin

Nu kan du selv stifte bekendtskab med Geoff. Han deler jævnligt interessant information på sin egen blog, og hans seneste værk er nogle videoer med indføring i akustik. Her er der meget at lære for såvel begyndere som hardcore Lyd  & Billede-fans! Bemærk, at videoerne er på engelsk.

“… the problem with that theory is that if it really is infinitely loud, then you explode the universe, and that’s… bad.”

 

 

Les videre
Exit mobile version