Nyhed

Technics SL-G700M2

Ny konverter, bedre strømforsyning og Roon-støtte.

Den nye Technics SL-G700M2 er i lighed med forgængeren en kombination af netværksafspiller og SACD-afspiller. Da vi testede forgængeren, SL-G700, i 2019, var vi mildt sagt begejstrede. Det bliver vi måske igen, hvis vi får Technics SL-G700M2 på testbænken.

For her har Technics foretaget flere ændringer, som skal føre til endnu bedre lyd.

Digtalkonverteren fra AKM er erstattet med en ESS ES9026PRO, symmetrisk opbygget med højre/venstre kanal på hver side af kredsløbet og et diskret opbygget filter, som mindsker støjen yderligere, sammenlignet med forgængeren.

Foto: Technics

Technics bruger noget, de kalder Coherent Processing her. Dette er en metode til at minimere amplitude- og fasevariationer under konverteringen af PCM-signaler, op til 192 kHz. Ifølge Technics skal det rydde op i processen og give et endnu renere signal, som igen skal bringe større klarhed til lydbilledet.

En ny switch-mode strømforsyning, som minder om den, vi kender fra high-end forstærkeren  SU-R1000, opererer på 300 kHz, hvilket betyder, at al potentiel støj er langt uden for området, som kan påvirke musiksignalet negativt.

Afspilleren har også en form for aktiv støjdæmpning. Eventuel støj elimineres stort set af et strømsignal, hvor fasen er inverteret.

Foto: Technics

SL-G700M2 afspiller ikke bare CD’er og SACD’er. Den understøtter også MQA-filer og MQA-CD’er. Samt WAV og AIFF opp til 384 kHz/32 bit, FLAC og ALAC op til 384 kHz/24 bit, og DSD op til 11.2 MHz.

Den har desuden Google Chromecast indbygget, og man kan streame med Apple AirPlay 2, over netværket med Wi-Fi, eller med Bluetooth.

Fysisk er de eneste ændringer en ny USB-B-indgang på bagsiden. SL-G700M2 er i butikkerne i løbet af november.

Les videre
Exit mobile version