Nyhed

Primare bliver Roon Ready

Nu får din Primare Prisma-forstærker endelig fuld og total Roon-understøttelse!

Nu kan ejere af en Primare Prisma-forstærker glæde sig over fuld Roon-understøttelse. Nu bliver Primare nemlig Roon Ready, fra mandag den 23. januar.

Opgraderingen indebærer, at brugere af Roon nu kan finde deres netværkstilkoblede forstærker i oversigten over Roon Ready-produkter. Tidligere måtte man gøre dette via Chromecast eller AirPlay, som ikke understøtter musik i højeste opløsning. Det gør derimod Roon Ready.

Opdateringen gælder de integrerede I15 Prisma, I25 Prisma og I35 Prisma.

Det ser ud til at Primare Prisma-forstærkerne får fuld MQA unfold. Illustration: Skærmbillede fra Roon

MQA-understøttelse

Det står ingenting i pressemeddelelsen om, hvorvidt produkterne nu også har fuld MQA-understøttelse, men det virker sådan. Nu hvor journalisten opdaterer vores I15 Prisma og tjekker signalvejen i Roon, så lader det faktisk til at forstærkeren har fuld og total unfolding af MQA-filer; altså bliver opløsninger over 96 kHz ikke nedkonverteret, men lader den fulde opløsning komme igennem til forstærkeren.

Qobuz-brugere vil dermed også få fuld understøttelse til musikudgivelser på op til 384 kHz.

Læs også Stor overraskelse i lille pakke Denne lille krabat fra Primare kan det meste, er lækker at se på og lyder fortræffeligt.

Sådan bliver din Primare Roon Ready

Alt hvad du skal gøre for at få Roon-opdateringen, er at sørge for, at din forstærker er tilkoblet netværket. Hvis du allerede har den forrige software installeret, kommer den nye opdatering ganske enkelt automatisk. Bruger du en ældre software, er det muligt at du må downloade den til din PC fra internettet, og derefter videresende opdateringen via et RS232-kabel til forstærkeren.

De næste produkter i Roon Ready-køen fra Primare er streameren SC15 Prisma, og den rigtige fuldblods-forforstærker med netværksfunktion, PRE35 Prisma. Derefter er det CD-streamerne CD15 Prisma og CD35 Prisma, og til sidst den kommende surround-processor SP25 Prisma, og den integrerede multikanalsforstærker SPA25 Prisma.

Mere information: primare.net

Les videre
Exit mobile version