Nyhed

High End 2022: Pro-Ject Metallica Turntable

Blandt Pro-Jects mange nyheder på High End-messen faldt vi for denne Metallica-inspirerede pladespiller.

DB88E07E 3CA9 4E03 8383 DFE4817ECA0B scaled 1

DB88E07E 3CA9 4E03 8383 DFE4817ECA0B scaled 1

High End 2022 i München er som de fleste high-end-messer fuld af mærkelige produkter, som man ikke ser ret mange andre steder. Den her, derimod, kan du snart købe og sætte op hjemme i stuen. Pro-Ject Metallica Turntable er selvfølgelig perfekt til Metallica-fans, men den fungerer også godt sammen med vinylplader fra andre artister.

Læs også High End-messen i München åbner i denne uge Den største og vigtigste messe for alle hi-fi-interesserede finder sted den 19.-22. maj. Lyd & Billede er selvfølgelig på plads!

Grammofonen har Metallica-symbolet meget synligt, placeret under en remdrevet pladetallerken i glas, og den leveres med en sort Pick it S2 C-pickup.

Vi har skrevet om Pro-Ject X1 og X2 før, men ikke denne:

Pro-Ject Signature 12.2. (Foto: Lasse Svendsen)

Signature 12.2 hedder den, og indtil videre er det kun et designkoncept, men kender vi Pro-Ject ret, kan den hurtigt finde vej til en udvalgt hi-fi-butik i nærheden af dig.

Som man kan se, er pladespilleren remdrevet, og den har en ny tonearm, som vi ikke har set før, og en massiv sokkel, hvor masse ser ud til at være det bærende element (sic!) for den massive tallerken på toppen.

Pro-Ject RPM 12. (Foto: Lasse Svendsen)

Den næste hedder RPM 12 og er også et designkoncept med hele tre tonearme og en plint skjult under tallerkenen. Der er lidt Micro Seiki over den, synes vi. Hvilket er en god ting.

Læs også Dynamisk og raffineret vinylklang Pro-Ject har opgraderet retro-pladespilleren The Classic og skabt et af de bedste køb i klassen.

Den sidste pladespiller her er X8, som vi også har skrevet om før, men ikke set i levende live før nu. Den kan fås i sort, hvid eller valnøddefinér og har en Ortofon Quintet Blue-pickup præmonteret.

Pro-Ject X8. (Foto: Lasse Svendsen)
Les videre
Exit mobile version