Nyhed

Sådan bliver PlayStation 5

Næste generation af Sonys spilkonsol kommer i to udgaver – med og uden 4K Blu-ray-afspiller – og med masser af seje spil til!

Under eventet The Future of Gaming i går aftes løftede Sony sløret for deres længe ventede PlayStation 5. Den hypermoderne spilkonsol skal efter planen lanceres i slutningen af 2020, men PS5 har endnu ikke annonceret en officiel udgivelsesdato – eller pris. Derimod har vi nu fået det meste at vide om ydelse og specifikationer, og ikke mindst hvordan PS5 kommer til at se ud!

Se præsentationsvideoen her:

 

Fås med og uden 4K Blu-ray-afspiller

PlayStation 5 kommer i to udgaver: Standardudgaven får indbygget 4K Blu-ray-afspiller, mens der også kommer en billigere PS5 Digital Edition uden indbygget diskdrev. Dermed bevæger Sony sig endnu mere i retning af online-baseret gaming, hvor man downloader eller streamer spillene frem for at købe fysiske kopier.

PS5 kan både stilles oprejst og liggende, som vist her med 4K Blu-ray-udgaven. (Foto: Sony)

Her er nogle af hardware-specifikationerne:

Som forventet præsenterede Sony også en del originalt tilbehør til PS5. Ud over ladestationen til den nye DualSense 5-controller kan man også få hovedtelefoner, fjernbetjening og web-kamera i matchende PS5-design.

<
>
Sony PS5 Pulse 3D trådløst headset. (Foto: Sony)

 

Mange nye PS5-spiltitler, inklusive Gran Turismo 7

Under aftenens event fik vi også en smugkig på en lang række kommende PS5-spiltitler, inklusive bilsimulatoren Gran Turismo 7, som mange PlayStation-fans vil sætte pris på. Desuden blev der vist trailere til Project Athia, NBA 2K21, Hitman III, OddWorld: Soulstorm og mange flere.

Se traileren til Gran Turismo 7 her:

 

Læs også Sony XH90 er skræddersyet til spil Med nye spilkonsoller som PlayStation 5 på vej udsender Sony nu et TV, der er skræddersyet til gaming.

Video fra præsentationen

Hvis du har to timer tilovers, kan du se hele præsentations-eventet her:

Les videre
Exit mobile version