Nyhed

Logitech lancerer PRO X Superlight

Logitech har netop udsendt, hvad de hævder er “verdens letteste trådløse gaming-mus til e-sport”.

Logitechs gaming-division, Logitech G, er kendt for at levere en masse heftigt udstyr til ivrige gamere og e-sportsudøvere. Seneste skud på stammen er den nye Logitech G PRO X Superlight, der hævdes at være den letteste, hurtigste og mest følsomme gaming-mus til dato!

 

25 procent lettere

G PRO X Superlight anvender Logitechs egen 2,4 GHz Lightspeed-teknologi for hurtig trådløs overførsel, og vi loves op til 70 timers batterilevetid. Musen er lavet til at være så let som muligt, og nålen stopper ved 63 gram – 25 procent lettere end den almindelige PRO Wireless-model.

Materialerne er udvalgt med henblik på lav friktion mod underlaget – men højdepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen har en 25K-sensor med 25.600 dpi opløsning, som kan følge bevægelser på sub-micron-niveau – ca. 1/50 af tykkelsen på et menneskehår!

Læs også Fuld gas i kontorstolen Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!

Trods den høje opløsning skulle den såkaldte Hero-sensor være væsentlig mere batterieffektiv end tidligere Logitech G-sensorer.

Hvad skal man med så ekstrem præcision, kan man spørge. Superlight-modellen henvender sig ikke ligefrem til almindelige (hjemme-) kontorslaver, men til gamere og professionelle e-sportsudøvere, der søger en “edge” i forhold til konkurrenterne i spil som Fortnite og Counter-Strike.

“At have et godt sigte er afgørende, især når man spiller CS: GO,” siger Oleksandr “S1mple” Kostyliev, der er professionel Counter-Strike: Global Offensive-spiller. “Logitech G PRO X Superlight gør det muligt for mig at spille mit bedste – uden begrænsninger, uden kompromiser og, vigtigst af alt, uden at misse et skud!”

 

Pris og tilgængelighed

Logitech G PRO X Superlight kommer til december og kan forudbestilles nu. Den vejledende pris er 1.099 kroner, og gaming-musen fås i sort og hvid.

Mere info: Logitech G

 

Les videre
Exit mobile version