Nyhed

Tæppet går for Porsche Taycan Cross Turismo

Porsches elektriske crossover er endelig officiel – se lanceringsvideoen her!

Opdateret …

I dag blev den helelektriske sportsvogn Porsche Taycan Cross Turismo for første gang præsenteret for offentligheden. Fire versioner vil være tilgængelige fra salgsstart: Taycan 4 Cross Turismo, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan Turbo Cross Turismo og flagskibsmodellen Taycan Turbo S Cross Turismo.

Læs også Kommer til næste år Den nye udgave af Porsches elbil kommer i 2021.

“Porsche Taycan er blevet en kæmpesucces. Nu kommer versionen, der tilfører plads og øget manøvredygtighed. Den nye model vil selvfølgelig levere en køreoplevelse, som vi kender fra Taycan, i et design tilpasset en aktiv livsstil. Den nye Taycan Cross Turismo er som skabt til nordiske bilkunders præferencer,” siger Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

<
>
Porsche Taycan Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Performance Battery Plus har en samlet kapacitet på 93,4 kWh og er standard i alle versioner af Taycan Cross Turismo. Det samme gælder firehjulstræk og luftaffjedring.

“Vi forventer, at Taycan 4 Cross Turismo vil friste mange elbilkøbere. Med et stort batteri, firehjulstræk og næsten 500 hestekræfter i overboost er det en meget attraktiv pakke,” siger Porsche-chefen videre.

Alle modeller er klar til bestilling nu, og de første biler vil blive leveret til nordiske kunder i løbet af foråret.

Porsche nævner ikke specifikke detaljer om infotainment-system og lydanlæg i pressemeddelelsen, men vi antager, at Cross Turismo kan udstyres med Bose- eller Burmester-anlæg ligesom den almindelige Taycan.

https://youtu.be/XCobPwoNCfk

Les videre
Exit mobile version