Nyhed

Tæppet går for Porsche Taycan Cross Turismo

Porsches elektriske crossover er endelig officiel – se lanceringsvideoen her!
forfatter

Opdateret …

I dag blev den helelektriske sportsvogn Porsche Taycan Cross Turismo for første gang præsenteret for offentligheden. Fire versioner vil være tilgængelige fra salgsstart: Taycan 4 Cross Turismo, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan Turbo Cross Turismo og flagskibsmodellen Taycan Turbo S Cross Turismo.

Kommer til næste år Den nye udgave af Porsches elbil kommer i 2021.

“Porsche Taycan er blevet en kæmpesucces. Nu kommer versionen, der tilfører plads og øget manøvredygtighed. Den nye model vil selvfølgelig levere en køreoplevelse, som vi kender fra Taycan, i et design tilpasset en aktiv livsstil. Den nye Taycan Cross Turismo er som skabt til nordiske bilkunders præferencer,” siger Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

pt3 pt4 pt5
<
>
Porsche Taycan Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Performance Battery Plus har en samlet kapacitet på 93,4 kWh og er standard i alle versioner af Taycan Cross Turismo. Det samme gælder firehjulstræk og luftaffjedring.

“Vi forventer, at Taycan 4 Cross Turismo vil friste mange elbilkøbere. Med et stort batteri, firehjulstræk og næsten 500 hestekræfter i overboost er det en meget attraktiv pakke,” siger Porsche-chefen videre.

Alle modeller er klar til bestilling nu, og de første biler vil blive leveret til nordiske kunder i løbet af foråret.

Porsche nævner ikke specifikke detaljer om infotainment-system og lydanlæg i pressemeddelelsen, men vi antager, at Cross Turismo kan udstyres med Bose- eller Burmester-anlæg ligesom den almindelige Taycan.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.