TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tæppet går for Porsche Taycan Cross Turismo

Porsches elektriske crossover er endelig officiel – se lanceringsvideoen her!

forfatter
Publiceret 04/03/2021 - 18:57

Opdateret …

I dag blev den helelektriske sportsvogn Porsche Taycan Cross Turismo for første gang præsenteret for offentligheden. Fire versioner vil være tilgængelige fra salgsstart: Taycan 4 Cross Turismo, Taycan 4S Cross Turismo, Taycan Turbo Cross Turismo og flagskibsmodellen Taycan Turbo S Cross Turismo.

Læs også Kommer til næste år Den nye udgave af Porsches elbil kommer i 2021.

“Porsche Taycan er blevet en kæmpesucces. Nu kommer versionen, der tilfører plads og øget manøvredygtighed. Den nye model vil selvfølgelig levere en køreoplevelse, som vi kender fra Taycan, i et design tilpasset en aktiv livsstil. Den nye Taycan Cross Turismo er som skabt til nordiske bilkunders præferencer,” siger Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

pt3 pt4 pt5
<
>
Porsche Taycan Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Performance Battery Plus har en samlet kapacitet på 93,4 kWh og er standard i alle versioner af Taycan Cross Turismo. Det samme gælder firehjulstræk og luftaffjedring.

“Vi forventer, at Taycan 4 Cross Turismo vil friste mange elbilkøbere. Med et stort batteri, firehjulstræk og næsten 500 hestekræfter i overboost er det en meget attraktiv pakke,” siger Porsche-chefen videre.

Alle modeller er klar til bestilling nu, og de første biler vil blive leveret til nordiske kunder i løbet af foråret.

Porsche nævner ikke specifikke detaljer om infotainment-system og lydanlæg i pressemeddelelsen, men vi antager, at Cross Turismo kan udstyres med Bose- eller Burmester-anlæg ligesom den almindelige Taycan.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bluetooth sikrer dækkene Der findes en app til det: Hold øje med dæktrykket på cyklen digitalt.
Great, Scott! DeLorean Alpha5 får lyd fra Cambrige Audio Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?
Teslas vildbasser kan endelig bestilles De heldigste får deres Model S Plaid og Model X Plaid allerede før nytår.
Derfor købte jeg Tesla Tesla er ikke nødvendigvis den bedste bil. Men det er den, der opfylder mit behov.
Se de sidste billeder - og video - af Rolls-Royce Spectre Den første elektriske Rolls kommer i 2023. Kørekomforten skal minde om et flyvende tæppe!
Tjek Fords automatiske "laderobot" Ford tester en ny type automatisk ladestation, hvor du selv slipper for at fumle med ladekablet.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend