Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Snart på de danske veje: Porsche Taycan Cross Turismo

Den nye udgave af Porsches elbil kommer i 2021.

Skrevet af / 17/12/2020 - 14:36
Snart på de danske veje: Porsche Taycan Cross Turismo

Porsches første elbil har været en succes i Norden med tusindvis af solgte biler hidtil. Næste år kommer crossover-versionen (dvs. en kompakt SUV) Taycan Cross Turismo med højere frihøjde og større bagagerum. Den er baseret på den tidligere viste konceptbil Mission E Cross Turismo med kraftige elmotorer og drift på alle fire hjul.

Læs også Porsche Taycan: Elektrochok-agtig lydoplevelse Porsches nye super-elbil kan fås med premium-lydanlæg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge dele!

Produktionsmodellen af Cross Turismo er endnu ikke blevet afsløret, men Porsche siger nu, at levering af den nye Taycan-model forventes at begynde i sommeren 2021. Præcis hvilke versioner, motoriseringer og udstyrspakker man kan vælge imellem, er endnu ikke klart, men det er nærliggende at tro, at den kommer i 4S-, Turbo- og Turbo S-version.

Porsche Taycan Cross Turismo kommer i 2021. Her ses konceptbilen Mission E Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Bose eller Burmester?

Ifølge Porsche vil interiøret i Cross Turismo være baseret på sedan-versionen af Taycan. Dermed vil det sandsynligvis også være muligt at peppe bilen op med Bose- eller Burmester-anlæg. Vi har testet begge lydsystemer og betragter Taycan som en af de mest vellydende biler på fire hjul – ud over at den er en af de fedeste rent køremæssigt.

Lydanlægget fra Burmester ideholder hele 21 højttalere og 1455 watt forstærkerkraft. (Foto: Porsche AG)

Produktionsmodellen af Taycan Cross Turismo vil blive præsenteret i første halvdel af 2021. Samtidig åbnes der for bestilling, og leveringen af de første biler forventes som sagt at starte til sommer.

Se videoen, fra da vi testede Taycan Turbo med Burmester-anlæg, nedenfor:

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top