Nyhed

Over-the-Air opdatering til Hyundai Ioniq 5

I juni får Hyundai Ioniq 5 langt om længe sin første OTA-opdatering.

Hyundai IONIQ5 Front scaled 1

Hyundai IONIQ5 Front scaled 1

Alle Ioniq 5-ejere får nu adgang til over-the-air opdateringer (OTA) af bilens kort og Bluelink infotainment-system. Det betyder, at man endelig vil kunne have den nyeste opdatering til bilen uden at skulle downloade en stor fil via internettet og installere fra USB. Eller aflever bilen til et værksted for at få den opdateret.

Læs også Hyundai Ioniq 5: Vi smiler fra øre til øre Ioniq 5 er en bil, mange har ventet på. Og den skuffer ikke.

Det eneste, man som ejer skal sørge for, er at bilen står et sted med tilstrækkelig mobildækning. Bilen skal også have opdateret systemet til version 220211 eller nyere. Det kan man gøre ved at besøge en autoriseret Hyundai-forhandler eller ved selv at downloade softwaren ved hjælp af Hyundais Navigation Updater.

OTA-opdateringer foregår i baggrunden, så man frit kan bruge infotainment og navigation på vanlig vis, mens opdateringen finder sted. Når opdateringen så er færdig, får man besked på sin smartphone via Bluelink-app’en.

hyundai.news/eu

(Foto: Geir Gråbein Nordby)

Den første OTA-opdatering til Ioniq 5 kommer i juni

Ioniq 5 er den første Hyundai-model, der får OTA, og den første opdatering kommer i juni. Derefter skal der komme to OTA-opdateringer årligt.

Den anden OTA-opdatering forventes i løbet af andet halvår 2022.

Les videre
Exit mobile version